Jürgen Conings - Afbeelding: Photonews

Jürgen Conings - Afbeelding: Photonews

Uncategorized

Jürgen Conings: rugzak met munitie gevonden vlakbij plek waar eerder zijn auto aangetroffen werd

Niels Geerinck

De ordediensten zijn nog steeds naarstig aan het zoeken naar de voorluchtige ex-militair Jürgen Conings, die verdween vorige maand nadat hij bedreigingen zou geuit hebben aan verschillende mensen, waaronder Marc Van Ranst. Deze ochtend werd een rugzak met jachtmunitie aangetroffen. Voorlopig is er nog geen extra informatie vrijgegeven.

Deze ochtend werd de zoektocht naar Conings opnieuw gestart. Soldaten en politie kammen het natuurpark Nationaal Park Hoge Kempen al geruime tijd uit. Conings is al bijna een maand spoorloos verdwenen. De auto van Conings werd vorige maand aangetroffen nabij een ingang van het natuurpark. Deze ochtend troffen de speurders daar in de omgeving ook een rugzak aan waarin jachtmunitie zat.

Er wordt nu onderzocht of de rugzak van effectief van Conings is. Hoe lang de rugzak daar al lag, is nog niet duidelijk. Het federaal parket onthoudt zich voorlopig van verdere commentaar.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

11 gedachten over “Jürgen Conings: rugzak met munitie gevonden vlakbij plek waar eerder zijn auto aangetroffen werd”

  1. gaston en leo hadden niks straffer kunnen verzinnen . wie van de staatsvuiligheid heeft eerst die auto daar neergezet , en nu die rugzak ?
    Gaan ze het even lang volhouden als met de bende van Nijvel ? daar zoeken ze ook al bijna een halve eeuw naar .

  2. Pech voor de islamo liberalen. Vijand nummer 1 van de Vivaldi Cosa Nostra heeft nog altijd geen vlieg kwaad gedaan. De heksenjacht op het idool nr 1 van het volk gaat verder. Ondertussen worden mensen die echt bedreigd worden met een smoesje wandelen gestuurd. Quid Marc Van Ranst, Marxist en hoofdviroloog van Vivaldi Cosa Nostra? De these dat het virus wel eens uit een lab in Wuhan zou kunnen komen, werd tot voor kort op Facebook verboden en door ene @vanranstmarc weggelachen. Nu zelfs de WHO zijn kar keert, krijgt het woord ‘complottheorie’ een nieuwe betekenis.

  3. Lagen er ook die rolletjes “pistonnekes” nog in die hij bij zijn pistonnekes revolver van op de Sinxenfoor gewonnen had bij het “zwaatjes vissen” kraam ?

  4. Indrukwekkende resultaten! Voorpaginanieuws op zijn minst. Van de fabeltjeskrant uiteraard !

    Wat heeft dit geklungel de belastingbetaler al niet gekost!!! Moest de bevolking in gevaar zijn was het anders geweest, maar nu VIVALDI excellenties verdiende loon krijgen worden kosten nog moeite gespaard!

Plaats een reactie

Delen