MAASMECHELEN, BELGIUM - 22 May 2021, Klopjacht op Jürgen Conings dag 4. Maasmechelen, Belgium - 22/05/2021

Uncategorized

Laatste ontbrekende wapen van Conings teruggevonden

Wannes Neukermans

Bij een nieuwe zoektocht op maandagochtend is nu ook het laatste wapen van Jürgen Conings gevonden. Het vuurwapen lag in de omgeving van de plek waar zijn lichaam gevonden is. Het dreigingsniveau is in Limburg nu ook weer naar beneden bijgesteld. Dat schrijft vrt NWS.

Kort voor acht uur vanochtend arriveerde een hele stoet politiecombi’s in het Dilserbos, waar gisteren het lichaam van de vermiste militair Jürgen Conings werd gevonden. Dat gebeurde tijdens een laatste zoekactie, om te verzekeren dat de speurders niets over het hoofd hebben gezien.

Het ging de speurders vooral om het P90-machinegeweer, dat Conings had gestolen. Dat was een P90-machinegeweer, dat kogelwerende vesten kan doorboren. Gisteren was dat niet onmiddellijk aangetroffen in de buurt van zijn lichaam. De nieuwe zoektocht had resultaat, en nu is ook dat laatste wapen teruggevonden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

15 gedachten over “Laatste ontbrekende wapen van Conings teruggevonden”

  1. Belachlijk 😫 ik geloof er niks van hij heeft eerst zijn wapen daar gelegd en dan verder zelfmoord gepleegd denken ze nu echt dat we zo stom zijn om dat te geloven😂

  2. Spijtig. Het verhaal van Conings was de moeite geweest indiend het had mogen verteld. Ondanks alle heisa heeft Conings maar 2 midrijven gepleegd: bedreigingen geuit en wapens ontvreemd. Daarvoor werd hij de ‘meeste gezochte misdadiger’ van België. Raar dat de verdachten van de aanslagen in Zaventem en Maalbeek op meer begrip kunnen rekenen.

  3. Gestapo taferelen onder leiding van De Croo, was het niet zijn ex voorzitter die sprak van de achterkamer? Mensen zijn niet zo goedgelovig als vroeger, maar toch blijven ze hey proberen

  4. Wat moeilijk is te begrijpen, :blijkt dat deze man door het journaille omschreven wordt als terrorist : hij heeft 2 maal een bedreiging geuit aan ’n moskee en ’n mvr, heeft ook een aantal wapens ontvreemd, en daar zijn een tig aantal militairen voor ingezet

  5. Kogelwerende vesten bestaan niet!! En hebben geen enkele zin. De persoon die neergeschoten wordt heeft immers een onbeschermd hoofd, nek en voor goede schutters binnenkant dijbenen en het abdominen (aorta, lever, milt, etc. etc.). Met al een 9 mm pistool schiet men met gemak door een “kogel” werend vest. In het geval van Conings overigens niet belangrijk, die is in het hoofd geschoten, met zwaar kaliber, waarschijnlijk NATO 5.56, dus z’n halve kop is eraf. De ontbinding deed de rest. Dus eerst maar eens een deugdelijk DNA onderzoek.

  6. Zouden ze al dit materiaal en gespecialiseerde mankracht niet eens inzetten voor het krapuul dat Brussel terroriseert met brandstichting en plundering, onze zwembaden overheerst, zodat de werkende man en gezin er niet meer terecht kan, en noem maar op, aanpakken, zou veel meer nut hebben, maar ja, dat zal niet mogen !!!! die jongens, toch he, dat mag en kan niet.

  7. ZEER onwaarschijnlijk verhaal alweer , wist Jurgen mss teveel en is hij de mond gesnoerd ??
    Ik heb zo een vaag vermoeden dat we de Russische kant opgaan in dit landje!

Plaats een reactie

Delen