Sihame El Kouakibi. Foto Photonews.

Sihame El Kouakibi. Foto Photonews.

Uncategorized

Let’s Go Urban van El Kaouakibi officieel failliet verklaard

/

Let’s Go Urban van oprichtster Sihame El Kaouakibi is vandaag officieel failliet verklaard door de Antwerpse ondernemingsrechtbank. Nu zal onderzocht worden hoeveel schulden de organisatie nog heeft en wie die zal moeten betalen.

Het faillissement van Let’s Go Urban leek onafwendbaar, en is vandaag dus ook werkelijkheid geworden. Nadat bleek dat voormalig Open Vld-parlementslid en zelfbenoemd sociaal onderneemster honderdduizenden en waarschijnlijk zelfs miljoenen euro’s subsidies verduisterd heeft, werd de subsidiestroom richting de vzw stopgezet.

Omdat de vzw zelf haar werking niet kan financieren, werd een geldschieter gezocht maar niet gevonden. Daarom vroeg de voorlopige bewindvoerder het faillissement aan, en vandaag werd dat ook officieel bekrachtigd door de ondernemingsrechtbank in Antwerpen.

Komende weken en naar alle waarschijnlijkheid maanden zal onderzocht worden hoeveel opstaande schulden Let’s Go Urban nog heeft. Momenteel wordt gewag gemaakt van ruim 200.000 euro, maar dat bedrag zal vermoedelijk nog oplopen aangezien er onduidelijkheid is over honderdduizenden euro’s verdwenen subsidies. Omdat er op de rekening van Let’s Go Urban momenteel amper 611 euro staat, zal gekeken worden wie aansprakelijk is voor de schulden. Daarvoor wordt in de eerste plaats gekeken naar Sihame El Kaouakibi.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Let’s Go Urban van El Kaouakibi officieel failliet verklaard”

  1. Wie is DE verantwoordelijke
    Hij die onze gelden wegschenkt
    of Zij die dit gemeenschapsgeld ontvangt . Vragen staat toch vrij zeker
    Laat ons beginnen met die VLD lijst affaire nml die schenking van 50.000€ ( destijds 2 miljoen frank ) met een NU nog steeds uitbetaald vast salaris, van om en bij de 10.000€ per maand voor VLD mandaten in allerlei pseudo Loge clubjes
    Straffe Madame hé ,Somers zijn vriendinnetje.
    en ook die NVA baronnen in Antwerpen met hun walgelijke arrogantie
    Wanneer wordt dat eens weggevaagd en gaat er eens ECHT gewerkt worden
    VLD heeft NOOIT voeling met al onze verdoken armoede
    EIGEN VOLK EERST

Plaats een reactie

Delen