President Macron tijdens zijn bezoek aan Tain-l'Hermitage. Photo News

President Macron tijdens zijn bezoek aan Tain-l'Hermitage. Photo News

Uncategorized

Macron krijgt slag in het gezicht tijdens bezoek aan middelbare school

Simon Segers

De Franse president Emmanuel Macron is om onbekende redenen in het gezicht geslagen door een man tijdens zijn bezoek aan de gemeente Tain-l’Hermitage. Macron zette na het incident zijn bezoek gewoon verder.

Vandaag ging de Franse president op bezoek bij een middelbare school in Tain-l’Hermitage, een gemeente in het zuidoosten van Frankrijk. Op sociale media doken beelden op van een man die Macron in het gezicht slaat. De president benaderde de man, die achter een dranghekken stond, en wisselde enkele woorden met hem. Vervolgens greep hij Macron bij de arm en sloeg hem met zijn vrije hand in het gezicht. De veiligheidsagent van de president overmeesterden de man echter snel.

Het is voorlopig onduidelijk wat de beweegredenen van de man waren. De president heeft na afloop zijn bezoek gewoon verdergezet. Er zouden twee mensen zijn opgepakt in het kader van het incident.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

3 gedachten over “Macron krijgt slag in het gezicht tijdens bezoek aan middelbare school”

  1. Hahaha mots … Die jonge kan nu zegge dat hij een president heeft geslagen. Nu keur ik geweld niet goed maar heeey wie kan dit nog zeggen. Deze jongen heeft gedaan waar duizenden met momenten van dromen.

    Aan macron beterschap gewenst met je blauwe plek hopelijk doet het niet teveel pijn zo wel Tja dan heb ik daar geen last van 😉

  2. dat komt ervan als je met de elite gans Frankrijk kapot aan ’t maken bent, er zijn een 30tal regio’s waar de politie niet meer durft binnen gaan, totaal overgenomen door moslimjongens die dealen.

  3. Nog een schop onder zijn kont en droppen in een van de banlieues…. Zal dan wel begrijpen waarom men gefrustreerd en kwaad wordt. Frankrijk is het Frankrijk niet meer van 30 jaar geleden, het gaat stilaan richtig afgrond.

Plaats een reactie

Delen