Uncategorized

Man doodgestoken in Deurne: “Eén verdachte gearresteerd, dader en slachtoffer kenden elkaar wellicht”

Kristof Luypaert

“Een man is maandagnamiddag omstreeks 16 uur neergestoken op de Waterbaan in Deurne, ter hoogte van een school”. Dat bevestigt Antwerps politiewoordvoerder Wouter Bruyns. Het slachtoffer is intussen overleden. Parketwoordvoerder Kristof Aerts bevestigt ook dat een verdachte is gearresteerd. Dader en slachtoffer zouden mannen van tussen de 40 à 50 jaar oud zijn.

“Het lijkt er op dat dader en slachtoffer elkaar kenden”, zegt Aerts. “Maar over de precieze context en de omstandigheden van de feiten is het nog te vroeg om iets te zeggen”.

Momenteel is de politie ter plaatse druk bezig met het ondervragen van getuigen van de feiten. Er is dan ook een ruime perimeter gesteld voor het onderzoek. Ook het parket en het labo zullen wellicht ter plaatse komen voor een sporenonderzoek.

De feiten vonden wellicht plaats ter hoogte van de stedelijke school.

Over de precieze omstandigheden van de steekpartij, noch over de dader of het slachtoffer is momenteel al iets bekend.

(Later meer)

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

1 gedachte over “Man doodgestoken in Deurne: “Eén verdachte gearresteerd, dader en slachtoffer kenden elkaar wellicht””

Plaats een reactie

Delen