Van Ranst en Van Langenhove. Foto Photonews.

Van Ranst en Van Langenhove. Foto Photonews.

Uncategorized

Marc Van Ranst opnieuw in de clinch met Dries Van Langenhove: “Wordt dit het nieuwe normaal?”

/

Viroloog Marc Van Ranst ging vandaag opnieuw de confrontatie aan met Dries Van Langenhove. Van Ranst reageerde op een tweet van het parlementslid, waarin die laatste de onveiligheid bij openbare zwembaden en recreatiedomeinen aankaartte. “Dries, mijn 12-jarig zoontje groeit hier in Vlaanderen ook op onder toezicht van politieagenten omwille van een zwaarbewapende geradicaliseerde Vlaamsbelanger”, aldus Van Ranst. “Wordt dit het nieuwe normaal?”

Eerder deze week vond opnieuw een grote vechtpartij plaats in de Gentse Blaarmeersen, iets wat ook vorige zomer al regelmatig gebeurde in de Blaarmeersen maar ook bij diverse andere recreatiedomeinen in ons land. “Gaan we echt een generatie Vlamingen laten opgroeien in een land waar zwemmen enkel kan onder toezicht van zwaarbewapende politieagenten? Wordt dit het nieuwe normaal?”, zei Van Langenhove daarover op Twitter.

Marc Van Ranst reageerde op de tweet, niet inhoudelijk over de onveiligheid in recreatiedomeinen, maar over zichzelf. “Dries, mijn 12-jarig zoontje groeit hier in Vlaanderen ook op onder toezicht van politieagenten omwille van een zwaarbewapende geradicaliseerde Vlaamsbelanger. Wordt dit het nieuwe normaal?”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




24 gedachten over “Marc Van Ranst opnieuw in de clinch met Dries Van Langenhove: “Wordt dit het nieuwe normaal?””

  1. Die zwaar bewapende geradicaliseerde Vlaamsbelanger heeft tot op heden nog geen slachtoffers gemaakt.Wie dat wel hebben gedaan beste MVR zijn laffe geradicaliseerde moslims te Zaventem,Maalbeek en de rest van de wereld.Zij lieten spijkerbommen ontploffen te midden van onschuldige kinderen,vrouwen en mannen.Onze (extreem)linkse politici schijnen dit al vergeten te zijn.Vroeg of laat krijgen ze de rekening gepresenteerd.

  2. Het is een supporter van Anderlecht, een Brusselse ploeg. Dat is een feit, zie tatoeage.
    Nergens maar dan ook nergens is bewezen dat dit een Vlaams Belang kiezer is!
    Dus zit de oproerkraaier weer wat uit de dagen zodat zijn 12 jarig zoontje nog langer in quarantaine kan blijven…
    Als viroloog verdraaide hij de Feiten, als toekomstig politicus voor PVDA doet hij er een schepje bovenop! Kwa visitekaartje kan dit tellen. Ik denk dat hij ambitie heeft om premier te worden, liegen is vereiste NR 1

  3. Nee ik vind het niet normaal dat een arrogante zak als van Ranst bescherming krijgt Op kosten van de belasting betaler. De heer van Ranst lokte dit zelf uit en nu gaat hij huilen. Terwijl een normaal mens moet wachten tot er iets gebeurt voor dat politie in grijpt. Het is Triest voor je zoontje dat hij een vader heeft die het maar niet wil snappen, geen stress je zal altijd zijn held zijn hoor maar niet de onze!

  4. Alleen een blaaskaak vergelijkt appelen met peren. Maar nu gooit MVR opnieuw zijn hypocriet masker af. De veiligheid van modale Vlaamse kinderen en dito jeugd kan hem geen barst schelen. Alleen de veiligheid van zijn eigen nest is belangrijk. Die parvenu geniet een VIP behandeling waarvan een modale Vlaming in nood enkel maar kan dromen. De norm zou moeten zijn iedereen gelijk voor de wet, iedereen recht op bescherming maar de Vivaldi islamo liberalen zien dat anders. Wie niet tot het clubke behoort wordt aan zijn lot overgelaten. Marc Van Ranst de moralist, dat is pas de schaamte voorbij.

  5. Marc Van Ranst : “Schoenmaker blijf bij uw leest”, probeer de viroloog uit te hangen of ga in de politiek. De combinatie van de twee ligt misschien mee aan de basis van uw huidige situatie. Maar als viroloog heb je jezelf al zo dikwijls tegengesproken dat niemand je nog au sérieux neemt. Dus dan toch maar aan politiek doen..

  6. Jammer genoeg vangen hoge (en vooral dikke) bomen veel wind, soms ook de verkeerde wind. Ook jammer genoeg kunnen Vlaams Belangers daar nog veel meer over meepraten dan cryptocommunisten zoals Van Ranst.
    En ik zou nog steeds graag de originele tekst van die dreigbrief van Jurgen aan Van Ranst eens willen lezen.

  7. Wat heeft het Vlaams Belang nu met die bedreiging aan Marc Van Ranst zijn adres te maken? Jürgen Conings was lid maar nu niet meer, je kan toch ook als vereniging niet instaan voor wat elk lid individueel doet. Marc Van Ranst, hoe erg de situatie voor hem en zijn gezin ook is, kan het weer niet laten om ruzie te maken…

  8. Hoe langer Jurgen Conings onvindbaar blijft, hoe langer die Linksoloog dient ondergedoken te blijven in dat “safe house”, dus…….”hoop doet leven”…..

  9. Ook Vlaams belangers moeten soms beschermd worden maar dan voor jou Links Tuig Marcske.
    Net zoals Wilders in Nederland, enne Theo Van Gogh en Pim Fortuin vergeet je voor het gemak maar even, wat ben jij toch een kwal van een vent zeg!

  10. Het protte”ranst”isme (niet te verwarren met het protestantisme)
    Waarom noemen wij Marc “Schepper van alle virussen”?
    Wij noemen Marc “Schepper van alle virussen”, omdat hij alles uit het niets heeft geschapen.
    Tot welk doel heeft Marc “alle virussen” geschapen?
    Marc heeft alle virussen geschapen tot zijn eigen glorie, en ook tot geluk van zijn hersenloze volgelingen!
    Draagt Marc zorg voor al zijn volgelingen?
    Ja, Marc draagt zorg voor al zijn volgelingen, door ze in stand te houden en te besturen : deze zorg noemt men “Marc’s voorzienigheid”

  11. De manier waarop hij zijn vrije meningsuiting wil doordrukken en anderen door het slijk haalt is verkeerd!
    Ieder heeft recht op vrije meningsuiting maar accepteer dan ook de mening van een ander! En daar wringt het schoentje bij die ego zelf entristische narcist.

Plaats een reactie

Delen