Na veroordeling procureur: "Vraag blijft of hij de juiste man op de juiste plaats is"

Christine Mussche bij de voorleiding van Johan Sabbe, de topmagistraat die veroordeeld is wegens aanranding. Foto Florian Van Eenoo/Photonews

Exclusief voor abonnees

Na veroordeling procureur: “Vraag blijft of hij de juiste man op de juiste plaats is”

Kristof Luypaert

Na de veroordeling van procureur Johan Sabbe wegens aanranding van de eerbaarheid en ongewenst seksueel gedrag bij zijn vrouwelijke chauffeur reageert nu ook de advocate van het slachtoffer. "Het arrest is een hart onder de riem voor alle mensen die schrik hebben om geloofd te worden. Mijn cliënte vreesde of iemand met zo'n positie ooit ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

Delen