Een vrachtwagen. Foto Shutterstock.

Een vrachtwagen. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Onbekenden overvallen vrachtwagen voor 200.000 euro aan sigaretten

Ruben Notteboom

Enkele onbekenden hebben woensdagochtend een vrachtwagen overvallen in Bornem. De daders waren uit op sigaretten. In totaal werd 200.000 euro aan sigaretten gestolen. Dat bevestigt het parket van Antwerpen.

De onbekenden zetten de vrachtwagen klem en dwongen de chauffeur om naar een afgelegen plek te rijden. Daar werd hij bedreigd, vastgebonden en in de laadruimte gegooid. De daders konden zo zonder problemen ervandoor gaan met de buit.

Gelijkenissen met incident vorig jaar

De daders reden zelf met een vrachtwagen. Zo konden ze de grote lading sigaretten zonder problemen meenemen. De politie heeft een onderzoek geopend, maar momenteel is er nog niets bekend over de daders.

De overval zou gelijkenissen vertonen met een incident dat vorig jaar plaatsvond. Toen werd een vrachtwagen op een gelijkaardige manier geplunderd in Temse, dichtbij het nieuwe incident. De twee incidenten vonden dicht bij elkaar plaats en de modus operandi was dezelfde.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

1 gedachte over “Onbekenden overvallen vrachtwagen voor 200.000 euro aan sigaretten”

Plaats een reactie

Delen