Marc Van Ranst en Chris Janssens.

Marc Van Ranst en Chris Janssens.

Uncategorized

Van Ranst opnieuw in de clinch met Vlaams Belang: “Marc radicaliseert”

/

Viroloog Marc Van Ranst gaat op Twitter opnieuw de confrontatie aan met Vlaams Belang. Dit keer had Van Ranst het gemunt op Vlaams parlementslid Chris Janssens, nadat die zich uitliet over VRT-journaliste Fatma Taspinar. “Janssens, wat ben jij toch een bijzonder akelige kerel in een bijzonder akelige partij”, aldus Van Ranst. “Marc radicaliseert”, reageert Janssens.

Vlaams Belang-parlementslid Chris Janssens reageerde op de uitspraken van Fatma Taspinar in een interview met Het Nieuwsblad, waarin ze zei dat ze het gevoel heeft dat ze het gevoel heeft twee keer zo hard haar best te moeten doen vanwege haar migratieachtergrond. “De VRT hanteert in haar personeelsbeleid quota voor allochtonen”, aldus Janssens. “Positieve discriminatie op basis van afkomst, ten nadele van autochtone Vlamingen. Stop dus met klagen, mens!”

Een reactie van Marc Van Ranst, nog altijd vanuit zijn safehouse, bleef niet lang uit. “Janssens, wat ben jij toch een bijzonder akelige kerel in een bijzonder akelige partij”, aldus Van Ranst onder de tweet van Chris Janssens. “Dat continu opdelen van mensen in termen van autochtonen en allochtonen is gewoon een vileine poging om onze maatschappij te vergiftigen. Je zaait haat. Bah.”

“Marc radicaliseert”, reageert Janssens, waarna hij een screenshot van de discussie plaatst voor de mensen die geblokkeerd zijn door Van Ranst. “Marc radicaliseert niet alleen, hij blokkeert ook volop. Als u bovenstaand bericht niet kan lezen omdat u digitaal kaltgestellt bent door de democratische opperviroloog, hierover ging het.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




29 gedachten over “Van Ranst opnieuw in de clinch met Vlaams Belang: “Marc radicaliseert””

  1. Van Ranst zou beter stoppen met haat te zaaien. Chris Janssens is een politicus (in de échte zin van het woord) . Hij licht juist het personeelsbeleid van VRT toe, in antwoord op de indruk die Mevrouw Taspinar heeft. Wat geeft u het recht deze persoon en zijn partij zo vulgair aan te vallen. Mevrouw Taspinar had een “indruk”. Chris Janssens heeft op geen enkele manier geschoffeerd. U integendeel Mr Van Ranst uit zich als een infantiele, labiele kerel. Last misschien van uw kogelwerende vest?

  2. Dat is nu de tweede maal dat Fatma Taspinar zelf de aandacht trekt op haar migratieachtergrond om haar nood te komen klagen.
    Wij zien Fatma al jaren op TV en hebben nog nooit bij haar migratieachtergrond stilgestaan of kritiek gehad op haar werk, integendeel wij vonden dit steeds een zeer toffe presentatrice. Zij maakt deel uit van de nieuwsankers.
    Wat haar bezielt om steeds op die migratieachtergrond terug te komen begrijp ik niet, ik vind dat ze de boel onverantwoord probeert op te jutten en reacties uit te lokken om dan te kunnen zeggen dat de Vlamingen allemaal racisten zijn. Marc Van Ranst die opdeling tussen autochtonen el allochtonen doet Fatma weg degelijk zelf ! Eerst goed lezen Marc.

  3. Het is te hopen dat ons ‘dikzakske’ nog hééél lang ondergedoken moet blijven. Zijn familie zal hem zeer dankbaar zijn, denk ik. Jongens toch, die is echt rijp voor psychiatrie. Weet die nu echt niet van ophouden zeg, wat een verwaande kleuter. Een goei pak op zen broek, dat heeft zo’n geval nodig.

  4. ““Marc radicaliseert”, reageert Janssens, waarna hij een screenshot van de discussie plaatst voor de mensen die geblokkeerd zijn door Van Ranst.” Ook mensen die zelf bewust kozen de kleuters te negeren wordt het nog steeds door de strot geduwd.

  5. Van zwanst wringt zich in alle bochten zoals een paling op een plastiek beter op een gazet daar ligt een paling ook roerloos zo kan men van zwanst ook beter stropen. Zo is hij uit de weg.

  6. Wordt het geen tijd dat de Vlaamse belastingbetaler stopt met het betalen van MVR zijn luxe verblijfplaats dat een safehouse genoemd wordt. Dat mensen hem niet lusten heeft hij aan zichzelf te danken. Mij heeft hij voor de coroncrisis geblokeerd op twitter. Hij is extreem links en dat mag voor mij maar hij haat Vlamingen en is erg arrogant.

  7. Door aan positieve discriminatie te doen is het overduidelijk de VRT en niemand anders die mensen opdeelt in termen van autochtonen en allochtonen. Dus de VRT doet een vileine poging om onze maatschappij te vergiftigen?

  8. Wat ik zie is dat sedert Van Ranst in een safe house zit, het veel beter gaat met de coronacijfers. Hij was dan ook geen viroloog, maar een pvda politicus en we weten heel goed hoe politici erin geslaagd zijn de coronacrisis aan te pakken en verantwoordelijk zijn voor duizenden doden.

  9. Van Ranst is het prototype van de haat- en verdeeldheidzaaier. Wij, de goede, weldenkende, humane elite versus het boosaardige, domme, onwetende, plebs. Met zijn ophitsend discours zal hij het probleem van de polarisering niet oplossen. Integendeel hij maakt deel uit van het probleem.

  10. Waar slaat dit op? Mensen geblokkeerd door MVR hebben niet “zelf bewust” (?) gekozen de hersenspinsels van MVR te negeren. En de mensen die Jannsens volgen hebben evenmin “zelf bewust” gekozen hem te negeren.

  11. Marc weet alles best, blokkeert accounts die niet zijn ideeën genegen zijn en wil iedereen zo snel mogelijk laten vaccineren, tot en met kinderen…. waartegen? Een uitvergrote griep via onaangepaste pcr testen waarvan de sequentie nu gehalveerd werd en dus veel minder positieve gevallen geeft?
    Als hij enige geloofwaardigheid wil winnen, is er 1 simpele vraag: als je zo gerust bent in de de goede en onschadelijke werking van de mRNA vaccins, stel je dan garant voor alle gevallen waar het toch onverhoopt mis mocht gaan ? De fabrikant doet het alvast niet.
    Had je zelf geen niet mRNA vaccin?

  12. Jef,zolang de groot-viroloog opgesloten zit doet hij geen kwaad.Hoe moet zijn wijf zich voelen ,het moet daar plezant leven zijn naast zo’n lul.Ik voel mee met zijn zoontje van 12,zo’n ouwe hebben is geen sinecure.Ik hoop dat men JC niet te vlug vindt.Wat zou de opsluiting van lul mvr kosten,voor JC weten we het.Fatma,stop met zagen dat je een turkse bent of bol het af ,Zuhal herhaalt dat ook nooit.

  13. Hopelijk duurt het nog lang vooraleer Jürgen Conings gevat wordt zodat die Linksoloog nog lang verbannen wordt in det “safe house”, hoe langer hoe liever….

  14. Voila, Marc heeft zijn woordje nog eens geplasseerd. Hij neemt zich voor om vanaf nu te werken, zodat hij zijn wedde aan PVDA kan afstaan…..1500 euro per maand mag hij houden ha ha ha

  15. We weten al jaren dat de VRT, vroeger de BRT, en nog vroeger de NOS of de NIR een links socialistisch clubje was. Al van in de tijd van Paula Semers, die naderhand zelfs op de lijst stond van de BSP. Het is nog altijd niet veranderd, want al die rooie jongens en meisjes zitten daar gebetonneerd voor hun ganse loopbaan via hun vaste benoeming. Vooral in de huidige politieke samenstelling is het minste wat men kan zeggen dat er een wanverhouding bestaat bij die VRT die al geen kanten overeenkomt met de stemmenverdeling noch de zetelverdeling in het Vlaams parlement. De samenstelling van het personeel komt helemaal niet overeen met de politieke realiteit.

  16. Pseudo wetenschapper en crypto communist Van Ranst is duidelijk boven zijn theewater nu hij niet meer op het scherm kan verschijnen. Die man doet het beroep van viroloog echt oneer aan. Wat moeten de collega’s-virologen van die man wel denken? JC mag nog een tijdje onder de radar blijven zodat wij niet telkens hoeven weg te zappen als zijn tronie op het scherm verschijnt. Voor wanneer het tweede corona blunderboek van het Vl. Bel. met deze opgeblazen kikker als hoofdpersonage?

  17. Heeft Marc nu echt geen enkel realiteitsbesef? De tweet van Janssens ging letterlijk over het feit dat Taspinar ZELF mensen continu opdeelt in “autochtonen” en “allochtonen”, anders zou ze haar bakkes houden over haar migratie-achtergrong en die van anderen. Ongelooflijk.

  18. Ik zou graag weten wie u betaald en waarvoor. Je geeft kretiek op alles wat niet links is, viroloog wat houd dat in, voor aan politiek te doen moet je in de politiek stappen maar hou u nu aan je werk dat ook bij een groot deel van de bevolking met een groot vraagteken staat men is u beu

Plaats een reactie

Delen