Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V)

Uncategorized

Asiel- en migratiedienst zoekt 700 nieuwe werknemers

Wannes Neukermans

De asiel-en migratiediensten gaan in de loop van de volgende maanden op zoek naar 700 bijkomende werknemers. Om die vacatures vlot in te vullen start de staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) de website werkenbijmigratie.be.

“Wij investeren in onze diensten om tot kortere en snellere procedures te komen voor alle aspecten van het asiel-en migratiebeleid.”, aldus Mahdi. De campagne werkenbijasielenmigratie.be brengt alle vacatures bij de verschillende asiel- en migratiediensten, gaande van de Dienst Vreemdelingenzaken tot Fedasil, in kaart.

De eerste reeks aanwervingen zullen vooral veiligheidsbegeleiders, migration en protection officers en terugkeerbegeleiders. Vanaf 16 juli gaat de zoektocht verder naar maatschappelijk en psychologische assistenten. In een latere fase zullen er ook juristen nodig zijn om het Migratiewetboek te (her)schrijven.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

10 gedachten over “Asiel- en migratiedienst zoekt 700 nieuwe werknemers”

Plaats een reactie

Delen