Peter R. de Vries

Binnenland politiek

De Wever over aanslag op Peter R. de Vries: “Wat in Nederland vandaag gebeurt, zal morgen hier gebeuren”

Wannes Neukermans

Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter laat op Twitter weten aangeslagen te zijn door het nieuws over Peter R. de Vries, de Nederlandse misdaadjournalist. Hij werd dinsdagavond in Amsterdam neergeschoten. De Wever is er naar eigen zeggen van overtuigd dat zoiets ook in België kan gebeuren.

Vermoedelijk gaat het om een aanslag vanuit het milieu van de mocromaffia, een grote rechtszaak tegen gigantische drugsbendes in Nederland. “Ik ben aangeslagen door het nieuws over Peter R. de Vries. Wanneer gaat men in dit land de strijd tegen de drugsmaffia echt serieus nemen? Wat in Nederland vandaag gebeurt, zal morgen iets gebeuren”, aldus De Wever.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

6 gedachten over “De Wever over aanslag op Peter R. de Vries: “Wat in Nederland vandaag gebeurt, zal morgen hier gebeuren””

  1. Wat in Nederland vandaag gebeurt, zal morgen hier gebeuren!?!
    Lessen geven , maar zelf geen lessen leren.. lijkt het
    Politieke tegenstanders demonizeren… herinner U Pim Fortuyn?
    Wat vandaag in Nederland…………..
    Met vingetjes wijzen en dan zelf het tegenovergestelde doen!
    Zo kennen we onze Grote Leider
    Morgen is hij weer Calimero

  2. In Antwerpen is het dweilen met de kraan open Janbon ging de kanaalzone opkuisen u ging Antwerpen opkuisen en wat is er gerealiseerd niks nada nul u heeft jaren mee beleid kunnen voeren u zat mee aan tafel van onze super democraten en realiseerde niks , niks voor de Vlaming niks voor de burger u heeft de burger enkel veel geld gekost uw verzoening met de integratie is een flop van jewelste geworden en een financiële catastrofe voor de gewone Antwerpenaar u zou beter de eer aan uzelf houden u bent geflopt dit is een spijtige vaststelling

  3. Bart jullie hebben wel de misdaad ingevoerd en gepamperd , want zijn een verrijking voor Europa ze zullen ook de pensioenkassen vullen volgens het linkse volkje dat meestal ook zelf aan het krijg infuus hangt !!

  4. Wat baten kaars en bril als de uil niet zien en wil! Als De Wever blijft samenwerken met die partijen die telkens weer veel roepen maar als het puntje bij paaltje komt weigeren iets zinnigs te doen moet hij niet klagen. Dit geldt voor vele maatschappelijke problemen in dit land. Hij kan het op zijn eentje wel niet klaren maar hij heeft nog niet de moed gehad om werkelijk hard op de tafel te slaan. Het blijft allemaal een beetje te vrijblijvend.

  5. Tja, als je de enige partij die de drugshandel serieus wilt aanpakken steeds als halve of hele nazi’s wegzet en weigert met het VB samen te werken dan gaat ge niet ver komen hoor Bart.

  6. Dat zeiden de realistisch denkende mensen ook toen de aanslagen in Parijs/Frankrijk gebeurden.Zij werden echter door de meeste van onze politici met een scheef oog bekeken.Ondertussen zijn we 5 jaar verder en ik heb de indruk dat onze trado’s de aanslagen reeds vergeten zijn.Op de herdenking durfde onze premier het kwaad zelfs niet bij naam noemen.

Plaats een reactie

Delen