Cultuurwerkers verzetten zich tegen 'onmenselijk' beleid ten aanzien van illegale hongerstakers. Foto Twitter.

Cultuurwerkers verzetten zich tegen 'onmenselijk' beleid ten aanzien van illegale hongerstakers. Foto Twitter.

Uncategorized

Hilariteit om ‘cultuurwerkers’ die België weigeren te vertegenwoordigen wegens ‘onmenselijk’ migratiebeleid

/

Zo’n 200 Belgische zogenaamde ‘cultuurwerkers’ stellen in een open brief dat ze ons land niet langer willen vertegenwoordigen vanwege het ‘onmenselijke’ beleid ten aanzien van de hongerstakende illegalen. Op sociale media wordt lacherig gereageerd op de open brief. “Wat zijn cultuurwerkers? Is dat zoiets als we betalen subsidies voor iets waar niemand ooit van gehoord heeft?”

“Hoe kunnen wij op een podium over de wereld blijven praten, entertainen, sociale contacten en medemenselijkheid creëren terwijl in het hart van ons land mensen vechten met het laatste wapen dat hen rest: hun eigen leven? Hoe kunnen we nog zonder gêne zeggen dat we Belgische kunstenaars en techniekers zijn?”, klinkt het onder meer in de open brief. Onder de ondertekenaars zijn weinig echt bekende namen.

Op sociale media wordt met hilariteit gereageerd op de open brief. Zo vragen heel wat mensen zich af wat ‘cultuurwerkers’ zijn en of ze ook Belgische subsidies zullen weigeren wanneer ze ons land niet meer willen vertegenwoordigen. Een bloemlezing:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




18 gedachten over “Hilariteit om ‘cultuurwerkers’ die België weigeren te vertegenwoordigen wegens ‘onmenselijk’ migratiebeleid”

  1. Verdomme toch, nu gaan ze toch wel die subsidies weigeren zeker. In plaats daarvan gaan ze echt werken en belasting afdragen puur uit solidariteit met de hongerstakers. Dat vind ik nu zo schoon van die cultuurwerkers dat ik er de tranen van in de ogen krijg.

  2. “Onder de ondertekenaars zijn weinig echt bekende namen.” Voor iemand zonder cultuurkennis, mogelijk. Handig zou zijn moest het onderwerp, (deel van de) namen te lezen zijn.

  3. Werkweigering = C4 en opdoeken die gesubsidieerde pamperacties die een vals idee geven van werkloosheidcijfers. Communisme = ieder werkt voor vadertje staat.
    Met de miljarden dat huidig wanbeleid kost, kunnen we alvast deze onnodige uitgaven besparen!

  4. ‘Cultuurwerkers ‘ klinkt misschien beter maar ‘subsidieslurpers’ zit m.i. dichter bij de werkelijkheid.
    Kunnen die hun subsidies niet beter besteed worden aan de slachtoffers van de overstromingen?

  5. Cultuur werkers.niemand heeft die mensen verplicht te stoppen met eten.ilegaal is illegaal.strafbaar.ze weten dat goed.terug sturen met fles water en 5 boterhammen.

  6. Enige mogelijke reactie : onmiddellijk terugsturen , en de 200 cultuurwerkers meesturen om ginder voor ” omkadering ” te zorgen , maar dan met eigen middelen .

  7. Welke democratische rechtsstaat? Diegene waar de 2 grootste partijen van het land uitgesloten worden door een samenraapsel van maar liefst 8 verliezers die op deze manier hun gedachtegoed kunnen opdringen???

  8. Als de verwarde PoCo-slogan “niemand is illegaal”(sic) zou gelden, waarom vragen de landen waaruit die hongerstakers afkomstig zijn dan een geldig inreisvisum indien wij hun land als toerist zouden willen bezoeken ?

Plaats een reactie

Delen