(Shutterstock)

(Shutterstock)

Uncategorized

Hoofdingang NOS-gebouw in Nederland gesloten door dreiging

Sonja Dahlmans

De hoofdingang van de Nederlandse nieuwszender NOS is sinds het eind van vanmorgen gesloten vanwege een dreiging. Er is extra beveiliging aanwezig op het Mediapark in Hilversum.

Via een bedrijf dat ook op het Mediapark werkzaam is kwam een mededeling over een dreiging binnen. Over de precieze aard van de dreiging wil de politie vooralsnog niets zeggen. Er worden voorlopig geen gebouwen ontruimd. De dreiging wordt momenteel nagetrokken. De woordvoerder van politie zegt dat de dreiging “serieus wordt bekeken”.

Sinds donderdag is het Mediapark in Hilversum door de gemeente aangemerkt als een veiligheidsrisicogebied. Dit heeft te maken met de studio van het RTL-programma Boulevard, waar de neergeschoten misdaadjournalist Peter R. de Vries als deskundige vaak in optrad. Het programma heeft te kampen met zeer ernstige bedreigingen sinds afgelopen maandag. Zaterdag 10 juli ging de uitzending van Boulevard niet door vanwege een dreiging.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Sonja Dahlmans (°1968) is een Nederlandse theologe gespecialiseerd in oosters-orthodox christendom. Ze werkt momenteel een master islamitische theologie af aan de Melbourne School of Theology.

Plaats een reactie

Delen