Dossier BHV: - Séance plénière de la Chambre - Plenaire vergadering van de Kamer * Linda De Win ("Villa Politica" / VRT) 29/4/2010 pict. by Christophe Licoppe - Didier Lebrun - Philip Reynaers © Photo News

Uncategorized

Laatste keer Villa Politica voor Linda De Win: emotioneel afscheid

Wannes Neukermans

Donderdag stond Linda De Win voor de laatste keer in de Kamer voor het programma Villa Politica. Ze stond dus voor de allerlaatste keer de federale parlementsleden te woord, alvorens ze op 65-jarige leeftijd verplicht op pensioen moest.

Het werd een opvallend emotionele uitzending van het programma, waarbij talloze politici afscheid namen van De Win. Onder andere Theo Francken, Frank Vandenbroucke en Maggie De Block wensten haar een gelukkig pensioen. Subtiel klaagden ze ook het feit aan dat De Win op haar 65 verplicht op pensioen moest.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

5 gedachten over “Laatste keer Villa Politica voor Linda De Win: emotioneel afscheid”

  1. Geniet van je pensioen Linda.
    Wat mij betreft : ik zal je missen, zoals als ik kiespijn kan missen.
    Wat mij vooral van jou zal bijblijven is je niet neutrale, niet objectieve vraagstelling en commentaren.
    Ander en “beter”. Hoewel dat laatste bij de VRT moeilijk zal zijn.

  2. Hebben de politici ook subtiel aangeklaagd dat er die dag ook een cameraman van de VRT verplicht met pensioen werd gestuurd?Neen want deze werkte achter de schermen….Het ga je goed Linda en laat de mensen uit je nabije omgeving nu uitspreken!

Plaats een reactie

Delen