(Shutterstock)

(Shutterstock)

Uncategorized

Magnette: “Iedereen in Vlaanderen is verlamd door het Vlaams Belang”

Pieter Van Berkel

Volgens PS-voorzitter Paul Magnette “doen we alsof we een politiek probleem hebben” over de hongerstakende migranten, “omdat iedereen in Vlaanderen helemaal verlamd is door het Vlaams Belang”.

In La Première op RTBF ontkende Magnette dat er een politieke crisis was over de hongerstakende migranten, nadat zijn partij er eerder mee dreigde de regering te laten vallen over de kwestie.

“We doen alsof er een politiek probleem is, omdat iedereen in Vlaanderen helemaal verlamd is door het Vlaams Belang”, zegt Magnette in dezelfde uitzending. “Daarom durft niemand zijn politieke verantwoordelijkheid te nemen.”

Ecolo

Ook Ecolo-covoorzitter Jean-Marc Nollet, die maandag ook met het vertrek van zijn partij uit de regering dreigde, nam dinsdagmorgen gas terug. “Wij kunnen ons geen nieuwe crisis veroorloven. Een en ander is aan de premier meegedeeld en had zo moeten blijven”, aldus Nollet. Ecolo is niet opgezet met het feit dat de PS haar dreigement gisteren publiek maakte.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

13 gedachten over “Magnette: “Iedereen in Vlaanderen is verlamd door het Vlaams Belang””

  1. En iedereen in België is sedert heel lang verlamd en bestolen door de traditionele partijen met als uitschieter de huidige Vivaldi-onzin… Of is werken tot in september voor de staat normaal mr magnette ?

  2. Het is maar goed dat Het Vlaams Belang de Vlaming wakker schudt. Magnette zou de Vlaming zijn laatste cent uitmelken als zijn Walen maar gedient zijn, profiteurs

  3. Als zij alle illegalen willen regulariseren moeten zij maar voor de kosten opdraaien. Het worden meestal hun kiezers – waarvoor ze subsidies krijgen per stem – wel dat ze er dan ook voor zorgen maar dan zonder extra Vlaams geld.

  4. Altijd maar bashen op vlaams belang omdat het volk hun gelijk geeft, wanneer gaan de politiekers eindelijk volwassen worden en hun verlies eens aanvaarden?? Is het zo moeilijl te kroppen voor een politieker dat hun oartij het gewoon het slecht doet?

  5. en zijn PS die t in de broek doet vanwege PTB . nooit van gehoord ?? schijnheilige profiteurs !! en wij (Vlamingen) blijven dat onrecht maar slikken , door toedoen van onze Vlaamse “politici” , die naam niet waardig !

  6. regulariseren of sterven,de kost wordt toch altijd op de Vlaamse belastingbetaler geschoven.Ik hoorde Moreels leugens vertellen op de radio,een cvp-er,.De dag dat ze officiële papieren krijgen zullen hun familieleden onmiddellijk over vliegen naar de honingpot,gevuld met Vlaams belastingsgeld.Als ze willen sterven,laat ze gaan,hou ze niet tegen,werken doen ze toch niet ,op ons kosten leven daarentegen,wel.

Plaats een reactie

Delen