Antwerpen: actievoerders die verkeer blokkeerden aangehouden | PAL X

Het vijftal werd bestuurlijk aangehouden. Bron: Twitter politie Antwerpen

Uncategorized

Overlegcomité van morgen wordt uitgesteld door noodweer

Anton Schelfaut

Het Overlegcomité over de aanpak van de coronacrisis dat vrijdag gepland was, wordt door de wateroverlast in verschillende delen van het land uitgesteld. Dat meldt premier Alexander De Croo na overleg met de deelstaten.

Verschillende leden van het Overlegcomité zijn op dit moment betrokken bij de coördinatie van de hulpverlening naar aanleiding van de zware overstromingen.“Ons land wordt momenteel getroffen door extreme weersomstandigheden. Heel wat families zijn bijzonder zwaar getroffen. De hulp aan alle getroffen gemeenten en gezinnen komt nu op de allereerste plaats”, laat de premier weten.

Het Overlegcomité wordt uitgesteld naar volgende week. Een exacte datum moet nog bepaald worden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

1 gedachte over “Overlegcomité van morgen wordt uitgesteld door noodweer”

  1. Straf dus zij kunnen geen twee zaken tegelijk behandelen o ja hun ambtenaren die dit in goede banen moeten leiden zijn moeten opstappen door besparingen en onze civiele bescherming is zo goed als opgedoekt wegens te hoge kosten en het leger is eveneens volledig uitgehold hulp vergeet het niets werkt nog

Plaats een reactie

Delen