De hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plaatse. Foto Shutterstock.

De hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plaatse. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Schietincident in Beringen in Limburg

Ruben Notteboom

Beringen, een stad in de provincie Limburg, is opgeschrikt door een schietincident. Dinsdag werden enkele schoten afgevuurd tijdens een inbraak aan het bouwbedrijf PROBUTEC. Dat meldt het parket van Limburg en BELGA. Eén gewonde werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie opende een onderzoek, maar er zijn nog geen verdachten geïdentificeerd.

De politie Beringen-Ham-Tessenderlo kreeg dinsdag rond 01.12 uur de melding dat er schoten waren gelost aan het bouwbedrijf PROBUTEC in Beringen. De hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plaatse. Eén man heeft een schotwonde opgelopen en is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel en hij verkeert niet in levensgevaar.

Nog geen details bekend van schietincident in Beringen

De omstandigheden van de feiten zijn nog niet helemaal gekend, maar het zou om een inbraak gaan die volledig uit de hand liep. Een onbekende of onbekenden wilden in alle waarschijnlijkheid een overval plegen maar openden toen het vuur.

Het labo is ondertussen gearriveerd om een sporenonderzoek uit te voeren om zo de verdachten te identificeren. Er kwam ook een ballistische deskundige ter plaatse om het vuurwapen te identificeren.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

2 gedachten over “Schietincident in Beringen in Limburg”

Plaats een reactie

Delen