Vlaams Belang betoogt tegen komst Turkse Diyanet-moskee in Mol. Foto Twitter.

Vlaams Belang betoogt tegen komst Turkse Diyanet-moskee in Mol. Foto Twitter.

Uncategorized

Vlaams Belang betoogt tegen komst Turkse Diyanet-moskee in Mol

/

Vlaams Belang heeft gisteren met verschillende kopstukken betoogd tegen de komst van een nieuwe grote Diyanet-moskee in het Antwerpse Mol. Met radicale Diyanet-moskeeën probeert Erdogan zijn greep op Europa te verstevigen”, aldus Vlaams Belang.

Diyanet is het Turkse ministerie van Godsdienstzaken en biedt naar eigen zeggen diensten aan voor in het buitenland wonende moslims. Over heel Europa werden de voorbije jaren honderden Diyanet-moskeeën opgericht, met vaak imams die dus aan de Turkse overheid gelieerd zijn.

Nu zijn er ook plannen voor een Diyanet-moskee in het Antwerpse Mol. Vlaams Belang ging betogen tegen de komst van die moskee met onder meer Filip Dewinter en Sam Van Rooy. “Met radicale Diyanet-moskeeën probeert Erdogan zijn greep op Europa te verstevigen. Vlaams Belang blijft zich verzetten tegen deze infiltratie en verzamelde daarom gisteren in Mol met Filip Dewinter om te protesteren tegen de geplande islamistische moskee.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




2 gedachten over “Vlaams Belang betoogt tegen komst Turkse Diyanet-moskee in Mol”

  1. Dat vinden de Vlamingen / Belgen juist geweldig! Hoe meer moskeeën hoe beter. Anders zouden er véél meer mensen op Vlaams Belang stemmen, de partij met de enige juiste weg.

Plaats een reactie

Delen