Van Grieken haalt uit naar "makke Mahdi"

Van Grieken haalt uit naar "makke Mahdi"

Uncategorized

Worden illegale hongerstakers dan toch geregulariseerd? Van Grieken haalt uit naar “makke Mahdi”

/

De hongerstaking van enkele honderden illegalen is voorbij. Een collectieve regularisatie komt er niet, maar mogelijks zullen de illegalen alsnog individueel geregulariseerd worden. Vlaams Belang en voorzitter Tom Van Grieken zijn daar niet over te spreken.

Enkele weken geleden gingen de uitgeprocedeerde asielzoekers, illegalen dus, in hongerstaking. Op die manier wilden ze druk zetten op staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) om hen alsnog papieren te geven en hen collectief te regulariseren. Vandaag werd de hongerstaking plots beëindigd, naar verluidt omdat hen beloofd is dat ze individueel geregulariseerd kunnen worden.

Een collectieve regularisatie zoals gevraagd werd, komt er dus niet, maar door de dossiers van de hongerstakers opnieuw individueel te behandelen zou een groot deel van hen alsnog papieren kunnen krijgen en komt er dus toch een regularisatie, waarvan Mahdi zei dat die er niet kwam. Vlaams Belang is niet te spreken over het feit dat Mahdi toegeeft aan “chanterende uitgeprocedeerde illegalen”.

https://twitter.com/tomvangrieken/status/1417882102759047174
https://twitter.com/tomvangrieken/status/1417863644340183043

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Worden illegale hongerstakers dan toch geregulariseerd? Van Grieken haalt uit naar “makke Mahdi””

  1. Waarom nu weer mekkeren… natuurlijk worden zij allemaal geregulariseerd. Dit stond in de sterren geschreven met een regering die door rood en groen wordt geleid. En na familiehereniging hebben deze omvolkingpartijen er 2000 stemmen bij.
    Joepie! Het VB zal daar minstens 2 nulletje mogen achterzetten qua stemmenwinst na dit prima stukje kiezersverraad door de trado’s:+)

Plaats een reactie

Delen