Ex-president Barack Obama - Afbeelding: Shutterstock

Ex-president Barack Obama - Afbeelding: Shutterstock

Uncategorized

75 besmettingen op eiland na verjaardagsfeestje Obama: hoogste stijging sinds april

Niels Geerinck

Er werd een piek in coronabesmettingen waargenomen op het eiland Martha’s Vineyard, nabij Cape Cod. Op het eiland hield ex-president Barack Obama vorige week een feestje voor zijn 60ste verjaardag met honderden aanwezigen.

Volgens de Daily Mail zijn er 74 positieve gevallen waargenomen. Het hoogste aantal op het eiland, sinds april. Honderden beroemdheden woonden er het feest van Obama bij. De vele foto’s en filmpjes die circuleren op de sociale media tonen heel wat gasten zonder mondmaskers.

Het feest stootte in de VS op heel wat kritiek. Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN zou er geen vuiltje aan de lucht zijn, aangezien Obama en zijn genodigden “gesofisticeerde” en “gevaccineerde” personen zijn. De week voorafgaand aan het feest probeerden Obama en zijn entourage te beweren dat alles “beperkt” zou worden tot louter zijn naaste familie en vrienden. Desalniettemin waren er 300 tot 400 mensen aanwezig op het feest, waaronder heel wat Hollywoordsterren.

Volgens de Daily Mail zijn er ook meldingen van hotelmedewerkers die positief hebben getest. Zij werken in het Harbor View Hotel waar heel wat Hollywoodsterren die op het feest aanwezig waren verbleven.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

5 gedachten over “75 besmettingen op eiland na verjaardagsfeestje Obama: hoogste stijging sinds april”

  1. Ja ja ja. Ook hierover gaat ” Bjorn ” de objectieve” Soenens nog uitgebreid berichten. Net zoals hij dat dagdagelijks jarenlang deed met Trump , toch? Elke scheet die deze laatste liet kwam in het journaal. Elke dagelijkse blunder van de linkse seniele blunder president Biden wordt door de regimepers netjes verzwegen. Walgelijk🤮🤮🤮

  2. De arrogantie van WOKE-links-elitair Amerika wordt alsmaar meer stuitend. Biden noemt Orban een dictator maar levert de Afghaanse homo’ s over aan de Taliban. De voorvechter van de vrouwenrechten Cuomo, de voormalige held van de Democraten in de strijd met Trump blijkt nu een vrouwen-mishandelaar te zijn. Biden blijft maar zeuren over Covid-cijfers maar zet de grens met Mexico open voor tienduizenden die niet of nauwelijks getest werden. En nu doet zijn voorganger Obama er nog een feestje bovenop. Wat een bende hypocrieten.

  3. Waar is Bjorn Soenens als je hem nodig heeft om objectief nieuws te brengen? Blijkbaar was Trump toch niet zo slecht: hij had gelijk dat het coronavirus uit een omgevallen potje was uit een Chinees lab, hij liet miljoenen mensen niet in de handen achter van de taliban, en hij hielt geen feestjes om mensen massaal te besmetten. Maar Bjorn heeft blijkbaar deze laatste feiten niet als nieuwsfeiten ervaren, en het is “woker” daar niet over te berichten.

Plaats een reactie

Delen