Foto Chris Herbert/US Airforce/AFP

Foto Chris Herbert/US Airforce/AFP

Uncategorized

Afghaanse crimineel die werd uitgewezen blijkt nu geëvacueerd uit Afghanistan en opnieuw in Denemarken

/

Opmerkelijk verhaal uit Denemarken, waar een uitgewezen Afghaanse crimineel gisteren opnieuw voet aan de grond zette nadat hij door Denemarken het land werd uitgezet. Eerder bleek ook al dat Afghanen die verdacht worden van terrorisme geëvacueerd werden naar Europa.

De voorbije dagen werden duizenden Afghanen door vliegtuigen van allerlei Europese landen geëvacueerd. Maar het blijkt lang niet alleen om vluchtelingen te gaan die willen ontsnappen aan de terreur van de Taliban. Zo raakte eerder al bekend dat Frankrijk verschillende Afghanen die banden hebben met de Taliban naar Frankrijk heeft gebracht.

Ook in Denemarken is nu een verhaal aan het licht gekomen van onregelmatigheden bij de repatriëringen van Afghanen. Zo zou een 23-jarige Afghaan, die Denemarken werd uitgezet omdat hij veroordeeld werd voor verschillende criminele activiteiten en lid was van een criminele bende, het land opnieuw zijn binnengekomen. Hij gaf een valse naam op in de luchthaven van Kaboel en raakte zo op een evacuatievlucht richting Denemarken.

In de luchthaven van de Deense hoofdstad Kopenhagen werd de man herkend en onmiddellijk opgepakt. Hij verbrak zijn inreisverbod naar eigen zeggen door de crisissituatie in Afghanistan en wil in Denemarken blijven. De Deense autoriteiten willen geen verdere informatie kwijt over de zaak.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Afghaanse crimineel die werd uitgewezen blijkt nu geëvacueerd uit Afghanistan en opnieuw in Denemarken”

  1. Er is alvast een lichtpuntje in de duisternis voor het bendelid hij kan aanspraak maken om zeker doorverwezen te worden naar België en dit onder het goedkeurend oog van playboy Alexander .

  2. Bij ons wordt iedereen “gescreend”, ook met een IS lidkaart na massamoorden in Syrië kom je gerust binnen, we gaan zelfs hun familie ophalen. Niet de moslims gaan de EU veroveren, de idiotie van onze politieke sukkels, EU en vooral België, gaan ervoor zorgen dat de moslims niet eens strijd gaan moeten voeren om onze vrouwen en dochters op te sluiten en de sharia in te voeren.

Plaats een reactie

Delen