Vader vermoordt dochters van 5 en 8 jaar in Waardamme

Illustratie: Shutterstock

Uncategorized

Brandweer haalt twee levenloze lichamen uit de Maas

Wijnand Meeus

Maandag heeft de brandweer van Luik twee lichamen uit de Maas gehaald. Het eerste lichaam werd in de ochtend gevonden, het tweede net na de middag. Het is nog niet duidelijk of er een verband is tussen de twee slachtoffers. De lichamen moeten daarvoor eerst nog geïdentificeerd worden.

Maandagochtend trof de brandweer van Luik het eerste lichaam aan ter hoogte van de Quai des Tanneurs. Het gaat vermoedelijk om een man van Afrikaanse afkomst die vermist is sinds een gevecht dat heeft plaatsgevonden op de Quai de la Batte op 29 juli, al moet het lichaam nog geidentificeerd worden. Het parket van Luik doet een oproep naar getuigen van het gevecht.

Net na de middag omstreeks 13 uur werd het lichaam van de tweede persoon teruggevonden. Het lichaam werd uit de Maas gevist ter hoogte van de Quai de Gaulle in dezelfde buurt. Ook daar kwam het parket ter plaatse.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen