Een vrachtwagen. Foto Shutterstock.

Een vrachtwagen. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Ernstig vrachtwagenongeluk op Antwerpse ring door transmigranten

Ruben Notteboom

Een vrachtwagenchauffeur stopte langs de weg op de Antwerpse ring richting Nederland omdat er illegale transmigranten verborgen bleken te zitten in zijn laadruimte. Een achterliggende vrachtwagen reed het stilstaande voertuig aan. De weg was urenlang versperd en alle migranten konden wegvluchten. Dat meldt de federale politie.

Naar verluidt merkte de bestuurder ter hoogte van Berchem op dat er iets niet klopte. Hij hoorde lawaai in zijn laadruimte. Hij parkeerde zich langs de snelweg om de laadruimte te controleren en zag toen enkele transmigranten wegvluchten. Hoe, waar en wanneer ze op zijn vrachtwagen konden kruipen, is onduidelijk. De politie kon ze niet meer vinden.

Toen de vrachtwagenchauffeur wilde vertrekken, werd zijn vrachtwagen aangereden door een andere vrachtwagen. Hij zat urenlang vast in zijn cabine en raakte ernstig gewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is kritiek, maar hij verkeert niet in levensgevaar.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

2 gedachten over “Ernstig vrachtwagenongeluk op Antwerpse ring door transmigranten”

Plaats een reactie

Delen