Gevaccineerden verliezen privileges. Foto Shutterstock.

Foto: Shutterstock

Uncategorized

Gevaccineerden moeten zich binnenkort opnieuw laten testen en in quarantaine

/

De Interministeriële conferentie Volksgezondheid heeft beslist dat ook mensen die volledig gevaccineerd zijn binnenkort verplicht kunnen worden zich te laten testen. Meer bepaald nadat zij een zogenaamd hoogrisico-contact hadden, moeten ze zich op dag 1 en dag 7 laten testen. Eventueel moeten ze ook in quarantaine.

Tot op heden waren mensen die volledig gevaccineerd zijn volledig vrijgesteld van elke verplichting om zich te laten testen op corona. Dat zal volgende week veranderen, zo besliste de Interministeriële conferentie Volksgezondheid. Het feit dat ook gevaccineerden nog besmet kunnen raken en besmettelijk zijn, zorgt voor een wijziging in het beleid.

Zo zullen ook gevaccineerden zich opnieuw verplicht moeten laten testen wanneer zij een tijdlang in de buurt zijn geweest van een persoon die besmet blijkt te zijn met het coronavirus. Na zo’n hoogrisico-contact moet men zich op dag 1 meteen laten testen. Wanneer die test positief blijkt, moet met sowieso in quarantaine, ongeacht of men volledig gevaccineerd is. Op dag 7 wordt opnieuw een test afgenomen, om te controleren of men uit quarantaine mag of ook nu niet positief test.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




24 gedachten over “Gevaccineerden moeten zich binnenkort opnieuw laten testen en in quarantaine”

  1. U ziet: we worden voor het lapje gehouden, opgelicht en bedrogen door de marionetten (politici, virologen, en andere “deskundigen”) in naam van de Big Farma en de elite met hun ‘Build Back Better’ agenda.

  2. En hoe gaan zij en jezelf weten of je in contact bent geweest met een hoog risico? De contacttracing heeft enkel maar veel geld opgebracht voor de ziekenfondsen maar heeft nooit naar behoren gewerkt.

  3. “Vaccins op zich beschermen de persoon zelf, maar er is geen bewijs dat ze het niet meer kunnen doorgeven aan anderen. Dus het verhaal van beschermen van anderen en solidariteit gaat niet op.”

    Vaccinoloog Pierre Van Damme reageerde op Sam Brokken door te zeggen dat hij een aantal zaken ‘serieus moest rechtzetten’, waarna hij stelde dat er wel degelijk bewijs is voor het feit dat vaccins beschermen tegen transmissie van het virus. “U zegt dat er geen bewijs is voor het beschermen naar transmissie, maar ondertussen is dat bewijs er wel”, aldus Van Damme. “Twaalf dagen na vaccinatie ben je niet meer besmettelijk.”

    Nu blijkt echter dat gevaccineerden wel degelijk nog besmettelijk zijn en het virus nog gewoon kunnen doorgeven en dat de ontslagen Sam Brokken dus gelijk had in het debat.

    Eerherstel voor Sam Brokken!

  4. En dan vraag je je af waarom een groot deel van de bevolking deze stupiditeit van het hele circus nog steeds niet doorheeft, zijn ze volledig breindood geworden?
    En wat voor nut heeft dit nu weer, als je positief bent, maar niet ziek bent, moet je toch luisteren naar de orders van de ‘Corona-Stasi’; ik dacht dat de “kwetsbaren” zo goed als allemaal geïnjecteerd zijn? Een injectie die het doorgeven van een virus niet tegenhoudt kan men geen écht vaccin noemen, wederom probeert het addergebroed dat de touwtjes nog steeds in handen heeft, de taal te verdraaien; niet verwonderlijk.
    Blijkbaar zijn die dan toch niet zo effectief als ze verkondigd hadden, oh wat is men toch verrast!! (maar niet heus…) de dissidenten onder ons probeerden dit al maanden lang duidelijk te maken, maar ja, wie niet horen wil, moet maar voelen!

  5. Nu begrijp ik er helemaal niets meer van.
    De politici laten duizenden rondlopen zonder de verplichting om zich te laten vaccineren en dus ook niet gevaccineerd zijn. Maar diegenen die zich braaf wel hebben laten vaccineren moeten zich nu nog eens verplicht gaan laten testen bij contact met iemand die wel besmet is, meer dan waarschijnlijk omdat die vond dat die vaccinatie voor hem niet nodig was. Werkelijk de wereld op zijn kop en voor mijn part is er nu genoeg “gerammeld” met de goedgelovige Vlamingen. Ik hoop dat ze (de Vlamingen) nog voldoende “geheugen” hebben bij de volgende verkiezingen om dit zootje politici voor eeuwig uit de politiek te bannen. En wat mij betreft mogen die verkiezingen veel vroeger komen dan 2024.

  6. Ik heb me 2 x laten vaccineren hoewel ik toch bedenkingen had.
    Ze moeten niet meer af komen met een derde vaccinatie, om welke stupide reden dan ook.
    Alle “specialisten” kunnen wat mij betreft de pot op , of in.
    De vaccinatie is een groot bedrog, wie durft nu nog ontkennen dat het niet meer om een virus draait? Maar alles te maken heeft met totale controle en vrijheidsberoving.

  7. Het vaccin beschermt de slijmvliezen van keel-, mond- en neusholte niet. De gevaccineerde kan Sars-CoV-2 dus nog gewoon doorgeven. Voorts is de bescherming van de gevaccineerden zelf niet meer dan 20 – 30%, bovendien breekt het vaccin het auto-immuunsysteem af. En dan hebben we het nog niet over de bijwerkingen op korte en lange termijn gehad.

  8. Ik kijk uit naar de familie en vriendenfeestjes waar met de vinger gewezen werd “jij bent niet gevaccineerd”.
    Zoals steeds, wie laatst lacht, best lacht.
    Timing is ook wel best opvallend, nu alle volwassenen die wouden gevaccineerd zijn en de 12 tot 16 jarigen ook komt plots de waarheid naar boven?
    PS: Wat gaat gebeuren met al die overschotten? Deze blijken nutteloos want volgende variant van het virus daar bieden deze geen bescherming tegen.

  9. Kan waar zijn maar voor zover ik gehoord heb zou het over de laatste variant gaan, de delta-variant. Voorspellen hoe en wanneer een virus muteert zal waarschijnlijk niet mogelijk zijn. Vooral, wie brengt die varianten hier binnen. Een dokteres van een Brussels ziekenhuis heeft dat ooit eens zeer voorzichtig maar duidelijk aangebracht: “het ziekenhuis ligt vooral bevolkt met Franstaligen wiens moedertaal niet het Frans is”. Daar kunnen de idioten van Unia nu eens niet tegenop.

  10. En zeker ontslag voor Pierre Van Damne. Eerst beweren dat er bewijs is terwijl dit er hoegenaamd niet was heeft niets te maken met voortschrijdend inzicht maar wel een compleet onwetenschappelijke houding die meer schade veroorzaakt aan imago van wetenschap dan de antivaxxers.

  11. Wappies hebben dit een jaar geleden voorspelt 🙂 Inclusief Sam Brokken 😉 Wappies en Sam werden gedemoniseerd/ontslagen 🙂 Alle deugertjes die zichzelf gespoten hebben en de overheid en de corrupte pharma geloofde zijn gewoon vanaf dag 1 kei hard genept. Hoeveel leugens moet er nog verteld worden wil je nog wakker worden. Weet je nog? we lachte de Noord Koreanen uit toen ze gebrainwasht werden door de media, mja moet je nu is naar je zelf kijken 😉

  12. Zolang deze ‘vaccins’ het virus niet doden heeft vaccinatie geen enkel nut voor de gezondheid, enkel voor geldgewin voor Big Pharma. Bovendien wakkeren de vaccins mutaties aan daar het virus zich verweert en uitwegen zoekt. Maar alles is de schuld van gezonde niet gevaccineerde mensen volgens de schapen.

  13. Dit gevoel wordt nog groter wanneer een big-boss van zo’n Farma-concern er komt bij vertellen dat eigenlijk hun vaccin niet helpt tegen bepaalde varianten. Nog meer als heerschap er bovendien ook nog bij verteld dat er om de paar weken een aantal varianten bijkomen waardoor ze hun vaccin voortdurend moeten aanpassen dan wilt dat volgens mij zeggen dat je ,als die big-boss juist interpreteer, u u best om de 14 dagen laat her vaccineren! Het wordt een beetje zoals met het griepvirus,waarvoor ik mij overigs nooit liet vaccineren en nog nooit griep kreeg, elke jaar een ander virus en ander spuitje ,als het dan nog helpt ook want dit is bijlange nog niet altijd zeker!

  14. ‘Voortaan verplichte test bij gevaccineerden bij hoogrisicocontact’ Ze zijn er bijna : Ze zouden ALLE gevaccineerden opnieuw moeten testen ! Het dringt nog steeds niet door dat 60% van de nieuw ontdekte besmettingen personen zijn die hun 2de prik al gekregen hebben ! En jawel : die ‘Delta-variant’ is een mutatie die gevaccineerden voortbrengen !

Plaats een reactie

Delen