(Photonews)

(Photonews)

Uncategorized

Grote meerderheid voorstander verplichte vaccinatie zorgpersoneel

Pieter Van Berkel

85 procent van de deelnemers aan de Grote Coronastudie van de UAntwerpen is voorstander van een verplichte vaccinatie van het Belgische zorgpersoneel.

85,1 procent zegt zeker of waarschijnlijk voorstander te zijn van verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel. 8,4 procent geeft aan tegen te zijn. In sommige groepen is er meer weerstand. Zo wil 13,6 procent van de mensen tussen 18 en 35 de prik niet opleggen. Bij mensen die het financieel ‘eerder moeilijk’ hebben is 14,6 procent tegen, bij wie het ‘moeilijk’ heeft is 23,1 procent tegen. 70 procent van de niet-gevaccineerde deelnemers is tegen een verplichting.

De enquête werd dinsdag door meer dan 14.000 mensen werd ingevuld. 1.242 deelnemers werken zelf in de zorg. Hun mening ligt in lijn met die van de algemene bevolking: 83 procent van de zorgmedewerkers is voor een opgelegde spuit bij ongevaccineerde collega’s.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

22 gedachten over “Grote meerderheid voorstander verplichte vaccinatie zorgpersoneel”

  1. Hoe belachelijk kan het nog worden met hun schrikbewind. Andere mensen moeten niet oordelen over hetgeen men in iemand zijn lichaam gaan spuiten. het zorgpersoneel heeft reeds 2 jaren, zonder vaccinatie hun leven ‘geriskeerd” om de mensen te helpen en als dank wordt hen de vrije keuze ontnomen om te kiezen tussen het uitdagen van hun eigen immuunsysteem of het zich laten inenten met een stof die toch ook al niet weinig mensen heeft beschadigd. het wordt hoog tijd om de volksverlakkerij te stoppen en over te gaan tot de orde van de dag.

  2. De fysieke integriteit is bij deze onbelangrijk blijkbaar. Wat is het probleem wanneer de kwetsbare personen een vaccin gehad hebben? Of werkt het niet?
    Bovendien,wat is de waarde van een enquête onder de bevolking?
    Vraag aan iedereen of we morgen de belastingen afschaffen en je hebt ook een overgrote meerderheid…

  3. Hebben jullie het ook gelezen?: 85,1 procent zegt ” zeker ” of ” waarschijnlijk ” voorstander te zijn van verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel. Wil iemand van de UAntwerpen effe komen uitleggen hoeveel de verhouding zeker – waarschijnlijk is binnen die 85,1 procent?
    How to cheat with stats zeggen de Engelsen……..

  4. Voor mij mogen ze de vaccinatie voor zorgpersoneel verplichten. Dat is een extra bescherming voor de kwetsbare, oude mensen in die instellingen. Overlijdens door die vaccinatie ? Onzin. De vaccins werken wel degelijk, anders zou het aantal overlijdens niet meer te tellen zijn. De Vlamingen laten zich gemakkelijker vaccineren dan Walen of Brusselaars (dikwijls met een migratieachtergrond). Een teken van meer praktisch verstand.

  5. “het uitdagen van hun eigen immuunsysteem” en ondertussen hun patiënten en alle anderen in gevaar brengen.
    Patiënten die omwille van ziekte extra gevaar lopen door een verzwakt immuunsysteem.

  6. Ik denk dat gij u eens dringend beter moet informeren : Die ‘vaccinatie’s’ zijn puur vergif : 20.500 doden door vaccinatie en bijna 2.000.000 met bijwerkingen (50% zeer ernstig) in de Europese databank . Let wel : er is nog een groot deel dat men niet vermeld ! Trouwens : 60% van de nieuwe ‘besmettingen’ komen van mensen die hun 2de ‘vaccin’ al gekregen hebben ! Dit zijn criminelen !

  7. Laat je niets wijsmaken. Een vaccinatie geeft slechts in zeer zeldzame gevallen aanleiding tot een overlijden, zoiets als een of twee op een miljoen. Maar zonder vaccinaties zou het aantal doden en ernstig zieken astronomisch hoog oplopen, tenzij je de mensen zowat isoleert. Dat merk je in sommige landen waar er nauwelijks gevaccineerd wordt. ** En wat zeg je van de recente gebeurtenissen in Zaventem ? Die overleden ouderen waren niet gestorven na hun vaccinatie, maar nu wel na besmetting met de Colombiaanse variant van het virus, een variant die hier nog weinig aanwezig is. Hoe sneller corona uitsterft hoe minder kans op het ontstaan van gevaarlijker varianten. ** Doe zoals de Vlaming en laat je vaccineren. Veiliger voor jou en je naasten.

  8. Blablablaa, leer nu toch is te begrijpen dat niet iedereen meegaat in deze idiote heksenjacht. Morgen allemaal een spuit tegen het gebruik van alcohol, suiker enz. We zijn nog altijd vrij van keuzes te maken denk ik. Ik zit toch ook niet te kakken tegen de wel gevaccineerden. Doe toch even normaal zeg.

  9. Er zijn ondertussen al duizenden varianten. Varianten zijn enkel interessant voor onze leugenpers en hun opdrachtgevers om de paniek (en de bijbehorende indoctrinatie) hoog te houden.
    Waarom denkt u dat initieel 70% voldoende was, en men nu met uitsluiting uit de maatschappij dreigt om 100% te bereiken. Enkel voor de winst van Big Pharma? Ik denk het niet.

  10. De Grote Coronastudie informeert naar jouw huisdieren, maar stelt amper een vraag omtrent de avondklok.
    Een enquêtevraag polst of je geloof hecht aan complottheorie, maar men stelt geen enkele vraag omtrent de pandemiewetgeving.
    De vragenstellers bij de Grote Coronastudie klinken als beleidsvriendelijke marketeers, niet als wetenschappers of medici.

  11. Antivaxers vinden gewoonlijk dat men zich beter niet laat vaccineren en dat men alle voorzichtigheidsmaatregelen aan zijn laars moet lappen, wegens in strijd met een of ander recht. Wel, dan duurt de pandemie zo een 7 à 8 jaar (weet men uit de geschiedenis) en valt er een veelvoud aan overlijdens en zieken tegenover wat we nu meemaken. ** “Geen vergif in mijn lichaam” als antwoord op de vaccinatiecampagne ? Dat bewijst dat je geen enkel idee hebt over wat de wetenschap ondertussen al lang weet over het verdedigingssysteem van het lichaam. Vaccineren wapent je tegen een zwaardere aanval op het lichaam. ** Varianten van het virus allemaal flauwe kul ? Toch niet. Virussen kunnen nu eenmaal vrij vlug muteren tot een gewijzigde versie die gevaarlijker en besmettelijker kan zijn dan het origineel. Ga studeren en stel het vast.

Plaats een reactie

Delen