Gwendolyn Rutten. Foto Photonews.

Gwendolyn Rutten. Foto Photonews.

Uncategorized

Gwendolyn Rutten wil vaccinatie voor iedereen verplichten

/

Voormalig Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten wil een verplichte vaccinatie tegen het coronavirus voor iedereen. Dat stelt ze op Twitter in haar ‘wenslijstje voor vrijdag’, wanneer het Overlegcomité opnieuw samenkomt.

Gisteren raakte bekend dat minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke vaccinatie wil verplichten voor iedereen die in de zorg werkt, maar Gwendolyn Rutten vindt dat nog niet ver genoeg gaan. Zij pleit voor een algemene vaccinatieplicht, voor iedere burger.

Opvallend: in dezelfde tweet stelt Rutten ook dat we moeten stoppen met regelneverij en de mensen opnieuw vrijheid en verantwoordelijkheid moet geven. Heel wat mensen wijzen Rutten op die frappante tegenstelling.

“Rutten in dezelfde tweet: ‘Verplicht covidvaccinatie’ & ‘Stop de regelneverij en geef mensen opnieuw vrijheid en verantwoordelijkheid.’ Open VLD is, naast Groen, de hypocrietste partij van Vlaanderen”, stelt Sam Van Rooy bijvoorbeeld, parlementslid voor Vlaams Belang.

https://twitter.com/polienskie/status/1427550571360366614

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




25 gedachten over “Gwendolyn Rutten wil vaccinatie voor iedereen verplichten”

  1. “Liberaal” betekende vroeger “pro-Vrijheid”, nu niet overduidelijk niet meer, zoals ook Q. in feite “Minister van Censuur” werd. Ons electoraal vonnis kan in 2024 de nog nauwelijks in de peilingen “open”(sic) VLD onder de kiesdrempel verzuipen.

  2. Niemand is er in 18 maand in geslaagd om het virus te isoleren. Toch spreekt men van varianten. Zijn deze dan ingespoten bij de vaccinatie ?
    OVLD of beter Pest Voor Vlaanderen moet dringend zijn naam veranderen. Er blijft geen enkel vrijheid en democratie meer over.

  3. Een vaccinatie te verplichten is een ding, een verplichting van een dna- medicatie, experimenteel bovenop is een ander verhaal. Bij deze Madame zijn alle lichten uit. In het geval van FVDB: Stalinist, Sadist en een ego van de groote van Alaska.

  4. En dat van de ex-voorzitter van de liberalen, partij die toch staat voor vrijheid van denken!
    Na volledige vaccinatie kan je nog altijd
    – ziek worden…
    – in het ziekenhuis belanden …
    – drager zijn van het virus…
    – de besmetting doorgeven…
    en weet je ook niet welke de gevolgen op lange termijn kunnen/zullen zijn!

    Buiten het aspect dat er minder druk op de gezondheidszorg zou mogen komen – iets dat iedereen ten goede komt – geeft vaccinatie dus niemand een expliciete garantie van immuniteit/ overleving.
    Op basis van deze “kennis” lijkt het me dan ook krankjorum en crimineel ook maar iemand tot vaccinatie te verplichten!

    En ja, ik heb me laten vaccineren omdat ik hoop daarmee bij te dragen de gezondheidszorg minder onder druk te zetten zodat de reguliere behandelingen niet in het gedrang komen…

  5. Gwendolyn Rutten heeft nog niet door dat de politieke hersenspoeling van burgers niet meer bestaat!! Het volk is bevrijd van indoctrinatie van politiek en kerk en monarchie! De Belgische schaduwregering heeft zijn tijd gehad! De bangmakerij pakt niet meer!

  6. Nooit geloofd in de praatjes die de media voorschotelen: ‘we worden allemaal 200 jaar !’ of ‘we gaan allemaal naar Mars !’ van Elon Musk. Zelfs met het virus is de sterfte niet groter dan eind jaren tachtig. Binnen 30 jaar worden de mensen nog wat ouder en zal er nog iets ‘erger’ komen. Tot ze 120 worden en alles uit mekaar valt. Het kunstwerk van de natuur kan je niet namaken. Die genetische vaccins zijn waarschijnlijk ongevaarlijk, maar in de landbouw is daar jaren over gediscussieerd om dat principe te gebruiken.
    Voor alle duidelijkheid, zelf zou ik best een eeuwig leven willen, er zijn er die dat niet zouden willen, maar willen en kunnen zijn volstrekt verschillende zaken.

  7. Wil je de vaccinatie verplichten Gwendolyn ? Neem de verantwoordelijkheid voor ernstige bijwerkingen en sterfgevallen door mRNA vaccinatie er ook bij.

    Nog iets dat je zou moeten weten Gwendolyn : Uit een studie van Israël is gebleken dat de eerste mensen die gevaccineerd zijn met het Pfizer vaccin, nu nog slechts een bescherming hebben van amper 16%. Ja, en ongeveer de helft van de mensen die opgenomen zijn in Israël zijn volledig gevaccineerd.

    No een opmerking : De landen waar het vaccinatie het hoogst is, hebben de grootste aantal besmettingen.

  8. Wanneer verdwijnt “Gwenni” van het podium……
    Eerlijk gezegd ik ben haar echt beu gezien en dan de praat die ze uitslaat….
    Zij wilt dit en zij wilt dat…..nog tot aan de verkiezingen en dan mag ze
    samen met haar Partijtje op pensioen.

  9. Gwendolyn Rutten ,
    Wees voorzichtig met je uitspraken, geef je een goede raad. Er zal in de toekomst nog heel veel duidelijk worden zelfs als de waarheid keer op keer word bedreigd….duw de NIET gevaccineerde niet aan de zijkant deze zullen straks veel medische wijsheid achter laten, waar de gevaccineerde nog veel van kunnen leren, ik zend hun kracht en moed en de wijsheid om te onderscheiden, dat deze hun mogen beschermen tegen alles wat de gevaccineerde zonder te weten uitstoten en doorgeven naar de niet gevaccineerde deze kennis komt hopelijk nog op tijd voordat wij een kleine burger oorlog creëren rond dat vaccin.😢🙏❤

Plaats een reactie

Delen