De Hongaarse Minister van Justitie Judit Varga - Afbeelding: Shutterstock

Judit Varga (foto: Shutterstock)

Cultuuroorlog

Hongaarse minister van Justitie: “Hongarije werd door Brussel aangevallen omdat we LGBTQ-lobby niet op scholen willen toelaten”

Niels Geerinck

De Hongaarse minister van Justitie Judit Varga reageert in een Facebook-bericht op de ontwikkelingen rond de kinderbeschermingswet. Volgens Varga is Hongarije door Brussel aangevallen “omdat de bescherming van kinderen en gezinnen onze prioriteit blijft. Met het oog hierop zijn we niet bereid om de LGBTQ-lobby in onze scholen toe te laten”, zo schrijft ze.

Volgens haar heeft de Hongaarse regering goed gereageerd op de talloze aanvallen van de Europese Commissie. “We hebben al veel geschillen gehad met de instellingen uit Brussel, maar we hebben ze officieel opgelost door alle vragen correct te beantwoorden via referenda.

Ze benadrukt dat Hongarije zich steeds aan de wetgeving en verdragen van de EU heeft gehouden. “Bovendien hebben we ons altijd aan de Europese verdragen gehouden. We werken alleen in Brussel op de zenuwen omdat we de bescherming van kinderen belangrijker vinden dan het verwennen van de LGBTQ-lobby. Dus nu gebruiken ze alle mogelijkheden en brengen ze oude debatten terug, waardoor alles op ons afkomt”, aldus Varga.

Ze voeg finaal eraan toe dat de vele aanvallen “machtsmisbruik door de Commissie” zijn.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

10 gedachten over “Hongaarse minister van Justitie: “Hongarije werd door Brussel aangevallen omdat we LGBTQ-lobby niet op scholen willen toelaten””

  1. Gelukkig heeft nikkie turtorials de Hongaarse transformer tristan tarani 10k geschonken voor zijn transplantatie een burger initiatief is toch beter dan een politiek. Stop het misbruik van lgbtq om stemmen te winnen. Willen de trans gelijk zijn hun goede recht. Al moeten ouders/mensen hun kinderen kunnen leren wat ze willen/geloven en niet dit vals perfect beeld dat links opdringt!! Als iemand twijfels heeft mag hij/zij die hebben laat ze die zelf ontdekken zonder op te dringen wat nu in alle media gebeurt.

  2. De slinger is al zodanig doorgeslagen naar links, dat er vodden van zullen komen.
    Merkel haar Europa, zal de geschiedenisboeken nog ingaan net als Hitler zijn fratsen… W8 maar eens even af!

  3. Homo imperialisme, met de complimenten van Washington. Onder het mom van mensenrechten, homorechten, vrouwenrechten etc. laat het Amerikaanse Rijk zich gelden. De regenboogvlag is een teken van de onderwerping van een maatschappij, vermomd onder een moralistisch laagje vernis.

  4. Als ouder beslisten wat hun kinderen leren zouden er nog méér analfabete religekken rondlopen dan nu.
    Beste voorbeelden zijn de Islamscholen en hun gekke vriendjes met rare hoedjes. Daar worden zelfs (naakte)armen zwart geschilderd.

  5. Buiten wijlen Polenri is de EU uit de grond gestampt door praktiserende Rooms Katholieken, de Gaule,Adenauer, Schuman, de Gasperi;
    de “founding fathers” keren zich in hun graf om,met wat ze nu is geworden, verworden is en beter woord, een elitair clubje van “broeders en politiek correcte materialisten.

  6. De T in LGTBQ+++ staat niet voor echte transgenders maar wel voor travestieten en drag queens. Met hun dwaze linkse wetten hebben ze elk pervert het recht gegeven zich transgender te noemen, het volstaat te zeggen dat ze zich zus of zo voelen. De LGTBQ+++ heeft juist gezorgd dat Transgenders nu geviseerd worden als gekken.
    Hongarije en Polen hebben groot gelijk om deze linkse organisatie te stoppen met hun indoctrinatie van Kinderen. We leven in een wereld waar organisaties welke hooguit 1% van de wereldbevolking “vertegenwoordigen” de andere 99% hun wil opdringen, en dat noemt men een dictatuur.

  7. Terecht ! Onterecht wordt dat door Westerse PoCo-propaganda als vermeend holebifoob gacatalogeerd vermits Hongarije enkel een neutrale opvoeding aan kinderen wil garanderen ter zake, een “Pride Carnaval Optocht” der LGTBABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ-Lobby toch tolereert en nog recentelijk liet doorgaan ; “Vrijheid-Blijheid” . De decadente, fanatiek geborneerde Westerse, totaal onverdraagzame “woke” democrazy staten dulden niet dat de Viségrad Natiestaten een conservatieve, ethisch-gezonde visie op tal van toestanden koesterend willen beschermend handhaven. Maar wel intussen maar lullen over vermeende “diversiteit”, die nochtans niet zo “divers” mag wezen dat ze een jota verschilt van het woke, vermeend Westers “Eigen Groot Betweterig Gelijk”

Plaats een reactie

Delen