Delphine Lecompte in Humo over pedofilie. Foto Humo.

Delphine Lecompte in Humo over pedofilie. Foto Humo.

Uncategorized

Humo-columnist hekelt ‘demonisering van pedofiel’: “Huist een pedofiel in elk van ons”

/

Humo-columniste Delphine Lecompte heeft voor ophef gezorgd op sociale media met een opiniestuk over pedofilie. Daarin schrijft ze onder meer dat we pedofielen niet mogen demoniseren maar net moeten aanvaarden, en zelfs dat er ieder mens een pedofiel huist. “Bende degoutante pedofielen bij Humo”, klinkt het op Twitter.

Vorige week kwam aan het licht dat een bekende Vlaamse acteur in de val was gelokt door zelfverklaard pedojager en Youtuber Sven van der Meulen. De 51-jarige acteur, van wie de identiteit niet wordt vrijgegeven, gaf toe al seks te hebben gehad met verschillende minderjarige jongens en stelde dat hij valt op jongens rond de 11 jaar. “Of kindjes van 5 of 6, da’s ook wel geil natuurlijk.”

“Demonisering van de pedofiel”

Die uitspraken ontlokten heel wat afschuw, maar schijnbaar niet bij iedereen. Humo-columniste Delphine Lecompte neemt het op voor de pedofiele acteur. “Het enige wat Sven van der Meulen heeft verwezenlijkt met de uitlokking van de pedofiele Vlaamse acteur, is de demonisering van een gemarginaliseerde kwetsbare groep die al jaren als ziekelijk uitschot wordt behandeld door de fatsoenlijke moralistische goegemeente. De demonisering van de pedofiel.”

Lecompte vindt dat we pedofielen niet mogen demoniseren, maar moeten aanvaarden. Net zoals we moeten aanvaarden dat er – volgens haar – een pedofiel schuilt in elk van ons. “Het lijkt me zeer gevaarlijk om pedofielen te demoniseren en de mond te snoeren. Zo dwingt men de pedofiel haast in een positie van illegaliteit en perverse misdadigheid”, klinkt het. “Het lijkt me wijzer om de pedofiel te leren kennen en aanvaarden. En om te aanvaarden dat pedofilie in elk van ons huist.”

Pedofilie in elk van ons? Ja, aldus Lecompte, iedereen wordt “weleens aangetrokken wordt tot onschuld en jeugdigheid”, stelt ze. “Jeugdigheid is prachtig, een jonge huid is oogverblindend mooi. De argeloze onbezoedelde vranke oogopslag van een 8-jarige misdienaar, een 6-jarige zadelmakerzoon of een 5-jarig Roemeens bloemenverkoopstertje is verrukkelijk, het summum van schoonheid en hemelse pracht. En het is niet degoutant of schandalig om in uw woonkamer en in uw uiterst private geest te fantaseren over expliciete ontmoetingen en acrobatische toestanden met voornoemde sujetten.”

Op sociale media regent het negatieve reacties op het stuk. Een bloemlezing:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




16 gedachten over “Humo-columnist hekelt ‘demonisering van pedofiel’: “Huist een pedofiel in elk van ons””

  1. Het is natuurlijk hét onderwerp om aandacht te trekken en ondertussen ook een ideale hefboom om de privacy nog verder uit te hollen. Zo gaat FB en MS je foto’s scannen.
    Maar wat velen niet weten is dat pedofilie op zich niet strafbaar is. Pedoseksualiteit daarentegen is dit wel, dit is nl. kindermisbruik.

  2. Ik heb kleinkinderen, ik denk niet dat ik enig begrip kan opbrengen voor dit obsceen gratuit geleuter van een misselijk makend non- productief vies en bovendien uitermate lelijk figuur

  3. De linkse elite aka “ons kent ons” is duidelijk alle vorm van normen en waarden kwijt. Voor de ene zijn we allemaal racisten en bij de andere schuilt er in elk van ons een pedo. Blijkbaar kan en mag dit allemaal voor de meute die zo graag met het vingertje wijst naar de Vlaming. Het is opvallend hoe stil telkens de MSM is, als het om zulke feiten gaat. We geleiden af naar een “alles kan en alles mag” maatschappij, waar begrijpen als respect enkel maar tellen als het hen uitkomt. Men mag de Vlaming verwijten voor al wat slecht en lelijk is, maar zeg jij eens iets “verkeerd” over migranten, gender, woke, klimaat en andere toestanden, en je bent de grootste crimineel.

  4. In 2020 werd ze opgenomen in de psychiatrie wegens overmatig alcohol- en medicatiemisbruik.Hierover gaf ze een interview.Ze heeft ook een bipolaire stoornis en ze breekt een lans voor polyandrie.M.a.w er is wel wat werk aan deze vrouw!

  5. “Het lijkt me wijzer … om te aanvaarden dat pedofilie in elk van ons huist.” Lecompte, spreek voor uzelf! Ik vind dan weer dat niet alleen pedofilie strafbaar moet zijn, maar ook het verheerlijken ervan.

  6. Biden praat wel over hoe kinderen zijn beenhaar rechtzetten en het nog leuk vind. Vergelijkt 6 jarige meisjes met 19 jarige. Zit te snuiven aan hun haar en knijpt in hun tepels… all on tape! Verlopig staat het nog op Youtube.

    Links lijdt aan de pedofiele ziekte! De regenboog is ook maar zoiets bedenkelijk.

Plaats een reactie

Delen