Marc Noppen (Photonews)

Marc Noppen (Photonews)

Uncategorized

Marc Noppen (UZ Brussel): “We moeten het leven van niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk maken”

Pieter Van Berkel

“We moeten het leven van niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk maken”, zegt Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, in Terzake over de erg lage Brusselse vaccinatiegraad.

Slechts 63 procent van de volwassen Brusselse bevolking kreeg een eerste dosis van het vaccin toegediend. Van de gehele bevolking van de hoofdstad kreeg nog niet de helft een eerste prik.

Volgens Noppen gaat het om een typisch grootstedelijke problematiek. Hij maakt ook de vergelijking met andere Europese grootsteden. Daarbij spelen elementen als “een lagere sociaaleconomische status, verschillende bevolkingsgroepen en talen die je moeilijker kan bereiken, lagere opleidingsgraad, dichter bij elkaar wonen,…” volgens hem een belangrijke rol.

“We bereiken die bevolking heel moeilijk: sommige gemeenschappen in dergelijke steden volgen de nationale media niet, ze halen hun nieuws eerder op internet of in Whatsapp-groepen”, zegt Noppen.

Noppen: “Leven van niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk maken”

Volgens Noppen moet er proactief naar “de burger zelf en de wijken” gegaan worden om hen ervan te overtuigen zich te laten vaccineren. “Om vaccintwijfelaars te overhalen, zullen we zelf naar die groepen moeten gaan, en het leven van de niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk maken”, aldus nog Noppen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

12 gedachten over “Marc Noppen (UZ Brussel): “We moeten het leven van niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk maken””

  1. Allemaal gezever van die Noppen. Als je één keer mededeelt dat iedereen een premie van 1.500 € krijgt als ze zich persoonlijk aanbieden, dan zal iedereen wel te bereiken zijn. De status, de taal en opleiding of bevolkingsgroep zullen dan weinig invloed hebben. Integratie noemen ze dat.

  2. Eerst worden onze rechten met de voeten getreden en achteraf moeten we je dankbaar zijn voor een experimenteel vaccin waar niemand aansprakelijk kan gesteld worden, indien het fout loopt ?
    Die man is zot.

  3. dit is nu het ultieme bewijs dat het spuitje echt werkt en dat de plandemie niet gepland werd om de mensen te schaden.Marc noppen is zeker een grote geleerde.Mengele was ook een hele grote geleerde met zeer sterke argumenten :wie niet braaf was moest dood.wie wel braaf was ook.

  4. Weer zo eentje voor wie keuzevrijheid en zelfstandig denken absoluut uit den boze zijn. Als je de regimepers niet blindelings volgt ben je dus niet oké. Hij denkt vermoedelijk aan heropvoedingskampen of goelags of het verplicht dragen van een ratel of bijv. een sticker met een blauw zonnetje (andere symbolen zijn nu eenmaal al eens gebruikt).

  5. ik ben baas over mijn eigen lijf
    en durf te zeggen ik een van de risico patienten ben
    en ben getest heb nog niet gehad en ook nog niet gekregen tot nu toe en tot 3 maal toe getest
    en ben ook niet immum voordat men dat denk ook getest
    durf meneer van noppen een test doen ik en iemand die wel is ingeent en doen gewoon wat we normaal doen eens zien wie er eerst word besmet
    want wij zijn uw proefkonijnen en proefkonijnen worden normaal betaald
    dus meneer van noppen u bent een discremeneel
    want ik heb recht op mijn eigen vrijheid en mening wat ik ga doen met mijn eigen lichaam
    want ik zeg u toch ook niet dat u zich niet moet inenten dus wat geef u het recht om tegen ons te zeggen dat wij het wel moeten doen

  6. Dit is een zeer gevaarlijke uitspraak. Het is rechtstreeks de mensen tegen elkaar opzetten. Moest dit van VB komen stonden de vuilniskranten er weer bol van. Zo’n mensen moest men opsluiten, dit is pure haatzaaierij.

  7. Covid is niet gevaarlijk, maar de ziekte waar deze aberratie van een arts aan lijdt is het duidelijk wél. Een onweerstaanbare drang om als individu het leven van andere individuen te beheersen is de ziekte die we moeten bestrijden, niet de snotvalling waarvan 99,7% van de bevolking niets van te vrezen heeft. En de 0,3% die er wél van stierven waren bij voorbaat al ten dode opgeschreven. Dus, wat is het probleem eigenlijk?
    Als arts kan je niet moreel-ethisch verklaren waarom je de feiten, dat covid een zo goed als totaal ongevaarlijk virus is, gewoon negeert.
    Dus moet er een andere oorzaak zijn.
    Is hij een psychopaat of een sociopaat?

  8. Gezonde mensen maatschappelijk uitsluiten is geen “geneeskunde” maar kwakzalverij. En die maatschappelijke uitsluiting met haar mentale gevolgen brengt weer geld in het laadje van onze psychiaters. Wat zouden die hun nieuwe patiënten moeten adviseren?

Plaats een reactie

Delen