Marc Van Ranst. Foto Photonews en Twitter.

Marc Van Ranst. Foto Photonews en Twitter.

Uncategorized

Marc Van Ranst: “PAL NWS is baggerkanaal zonder maatschappelijke meerwaarde”

/

Viroloog Marc Van Ranst is geen fan van PAL NWS, zo laat hij blijken op sociale media. Van Ranst noemt ons “bagger” zonder maatschappelijke meerwaarde. “Laat ons hopen dat er virologen zijn die wel nog met hun werk bezig zijn”, reageert iemand.

PAL NWS is de laatste dagen populair op sociale media. Gisteren richtte het anonieme Twitter-account dat zichzelf Arbiter Of Tweets noemt zich al tot ons. Het account houdt zich bezig met selectieve fact checks en benoemde ons als grootste probleem mtt misinformatie in Vlaanderen.

“Het grootste probleem met misinformatie in Vlaanderen vandaag is m.i. niet langer de onzin die circuleert op sociale media, maar hoe diezelfde onzin een gretig en kritiekloos platform krijgt bij onze “alternatieve” media genre P-Magazine, Doorbraak, redactie24 en PAL NWS”, aldus de Arbiter.

Hij krijgt bijval van niemand minder dan Marc Van Ranst. “Doorbraak, ‘t Scheldt, PAL NWS, P-NWS, Redactie24 en nieuws365 zijn baggerkanalen zonder de minste maatschappelijke meerwaarde”, aldus Van Ranst.

Opvallend: in de reacties onder zijn tweet vindt Van Ranst voornamelijk steunberichten voor de genoemde “baggerkanalen”. “De waarheid is moeilijk”, klinkt het onder meer. “Vooral spijkers met koppen herinner ik mij”, stelt iemand anders, verwijzend naar een aantal nieuwsitems die naar buiten werden gebracht door de ‘baggerkanalen’. “Rimmers, sjoemelpoedel, De Croo zijn pornowijf… doodgezwegen door de subsidie pennenlikkers.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




58 gedachten over “Marc Van Ranst: “PAL NWS is baggerkanaal zonder maatschappelijke meerwaarde””

  1. Ach man toch, kan iemand da klein leugenachtig dikzakske nog is bang maken zodat hij weer een tijdje in een veilig huis moet kruipen. Da ventje houdt echt niet op met zichzelf belachelijk te maken. Hopelijk worden al deze doemdenkers berecht en zwaar gestraft. Ik kan mij niet inbeelden dat zijn gezin met deze dwaas zijn werkwijze akkoord gaat. Walgelijke vent!

  2. Wat is de meewaarde van onze corrupt experten, politici en leugenpers?
    Antwoord : dat ze onze welvaart, welzijn en vrijheden in de vernieling hebben gereden.
    Meer en meer wetenschappers, en via de “bagger” kanalen ook meer en meer burgers, zien in dat we dagelijks worden bedrogen. Daarom willen deze bende bedriegers een vaccinatieplicht en de coronapas. Hiermee hebben ze slechts één objectief. De burger en zijn “bagger” kanalen het zwijgen opleggen.

  3. Best eens in de spiegel kijken! Hij denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft, en beeldt zich in of doet voorkomen alsof hij de enige is die echt iets weet, en dat hij de enige is die weet wat de waarheid is. Een discussie met dergelijke persoon is hopeloos en kan best vermeden worden. Ne sutor ultra crepidam, of schoenmaker, houd u bij uw leest..

  4. Komende van MVR lijkt me dat een heel mooi compliment. Proficiat!

    En het maakt meteen ook duidelijk dat fans van MVR voor jullie geen interessante doelgroep zijn. Met andere woorden mensen die alles zonder nadenken geloven omdat het een “specialist” is die het zegt.

  5. Ik denk dat die baggerkanalen betrouwbaarder zijn dan de lakeien van de politieke correctheid. Baggerkanalen worden met argusogen gevolgd en bij de minste desinformatie zal er wel een linkse storm ontstaan. Tot nu toe niets gezien. Dus… Bovendien is het niet hetgeen verteld wordt in de politiek correcte media dat het probleem is, maar vooral wat er níét verteld wordt. Niet alles loopt verkeerd, maar niet alles loopt goed. De politiek correcte media zijn behendig in het verzwijgen, ontkennen of verbloemen van feiten die hen niet goed uitkomen.

  6. Zegt deze die zich beter zou bezig houden met zijn eigen zogezegd werk .Deze man weet niet hoe laag hij zich laat voorkomen en kent geen schaamte .Zeker zal dit aan zijn opvoeding of afkomst te wijten zijn .En zo iemand geeft hem de titel van professor ,deftig is wel iets anders Van Ranst

  7. Uitgescholden worden door blaaskaak, leugenaar, volksverrader, communist en derderangs viroloog Van Ranst, een groter compliment bestaat er niet. Pal NWS mag zich gelukkig prijzen.

  8. Arbiter Of Tweets???
    Om de wereld naar haar hand te zetten begon de redactie van Knack met een gevaarlijk journalistiek experiment. Ze begon aan ‘factchecking‘ te doen.
    Factchecking zou een wetenschap moeten zijn maar is het niet.
    Zeker niet in België waar onder andere Knack en de VRT begonnen met factchecking.
    Bij Knack is factchecking een speekselmedaille die enkele redacteuren zichzelf op de kiekenborst spelden als ze hun Eigen Mening als Waarheid gedrukt zien staan. (www.tscheldt.be)

  9. We zullen hem de komende weken wel veel terugzien op TV1, dat past perfect in hun politiek van heruitzendingen. Dat hij daarbij niets nieuws heeft te vertellen speelt geen rol, hij zegt toch altijd hetzelfde

  10. Dat “baggerkanaal” zit nochtans vaak met de neus op de feiten, daar waar de Lügenpresse zaken zoals de sjoemelpoedel, Alexander de Viezerik e tutti quanti in de politiek correcte doofpot proberen te steken. En daarbij als Kameraad Van Ranst het bagger vindt, dan moét het wel goed zijn.

  11. Alléen al het feit dat deze communist een leerstoel heeft????op de KUL (Katholiek????)bewijst dat universiteiten kweekvijvers zijn waar heerschappen zoals o.a. MVR onze studenten proberen te bezoedelen met links afvalwater.In zijn geval mag men terecht spreken over extreem links afvalwater….De ULB en de Gentse Universiteit behoren ook tot dit selecte clubje.Eigenlijk hoort MVR thuis op de Belarusian State University.President Loekasjenko zal als laatste communistische dictator in Europa hem met open armen ontvangen!

  12. Wie vrij van zonde is mag kritiek spuien meneer Van Ranst. MVR mag dan een erudiet wetenschapper zijn de kleine kantjes van het mensdom zijn hem niet vreemd. Het spelletje heet trappen en terugtrappen. Natrappen is fout. Gele kaart voor Marc. Volgende keer beter Marc.

  13. Marc, kruip in uw labo in uw kelder, doe wat van u verwacht wordt, lever ernstig werk.
    Doe niet aan nutteloze paniekzaaierij, en heb de moed om eens op TV in debat te gaan met mensen zoals bvb Jeff Hoeyberghs die durven weerleggen wat u en uw collega’s het afgelopen anderhalf jaar zijn komen spuien in de MSM.

  14. 1. Als je de cijfers van de studies van deens ministerie van financiën/univ. Amsterdam extrapoleert naar België is de uitgave gelinkt aan immigratie voor België ongeveer € 9-10 mia/jaar. 2. In een klein loon verdien je minder dan wanneer je in de uitkeringshangmat ligt , netto.

  15. “Arbiter of tweets” zou naar verluidt gazettenpraat schrijvelaar Rien Emery zijn die soms op VRT-Nieuws iets pleegt en vaak in het Linkse propagandablad K(n)ack zijn ranzige pennevruchten heu….. “pennemispels” afscheidt. Ik vernam dit uit een artikel van ” ’t Scheldt ” waarin hij symbolisch de broek wordt afgetrokken zodat hij met zijn bleke woke billen bloot ter spot kwam te staan.

  16. Marc Van Ranst opinie over de door hem verguisde media, is de allerbeste gratis reclame die ze kunnen.krijgen want onomstotelijk bewijs van hun objectief-correcte visie zonder enigerlei infectie door het woke Covid-20 PoCo-virus, waar geen enkel vaccin tegen bestand is, in tegenstelling tot het Covid-19 virus.

  17. Ongeacht zijn capaciteiten als viroloog,bewijst MVR dat er voor links maar 1 waarheid is,de hunne.
    Dialoog is hen vreemd en compromissen worden pas gesloten als de tegenpartij de broek afstroopt.

  18. De paljas
    Die linkse papegaai heeft dan wel enkel probleem met rioolsites als Dewereldmorgen of met de gesubsidieerde regimepers die zoveel mogelijk hun broodheren dienen.
    We mogen ons gelukkig prijzen met de websites die Van Ranst opnoemt anders zat Sihame nu nog in de subsidiepotten te graaien als een raaf.
    Dat media-geil figuur gaat afzien als hij geen aandacht meer krijgt.

  19. Een narcist van geboorte, zeer zelfingenomen en op de koop toe een communist , vol van
    van de pot gerukte ideeën.
    Ik kan zijn kop niet meer zien. En hij heeft nog wel een schilder gevonden om zijn tronie
    te vereeuwigen.
    Gelukkig hebben we PAL, Doorbraak en anderen die als tegenwicht functioneren en ons van
    correct nieuws voorzien.
    Doe zo voort PAL !

  20. DIE GAST HEEFT EEN DODE OP ZIJN GEWETEN MET ZIJN LEUGENS? EN DIE SPUWT IN DE HAND DIE HEM VOED NAMELIJK DE BELASTING BETALER !! EN BENNY WELKE KAPACITETEN HEEFT HIJ ? DE MENSEN BELAZEREN ZOALS HET GOEDE COMMUNIST BETAAMD !!

  21. Als je alleen al de academische carriëre van MVR bekijkt,kan je niet anders concluderen dan dat dit een bekwaam persoon is in zijn vakgebied,ongeacht zijn politieke voorkeur.Maar net zoals voor iedereen,geldt voor hem ook ‘schoenmaker,blijf bij je leest ‘,en daar wringt juist het schoentje…
    Als je politieke agenda en doctrine het stuur overneemt van je vakkennis,krijg je dit soort situaties waarbij je verguisd wordt,omdat de meerderheid der Vlamingen dat belerende en woke gedrag van de linkse ideologie KOTSBEU is…

  22. Men kan niet aan politiek doen en de regering als viroloog adviseren omtrent vrijheidsbeperkende maatregelen. Er is vrijheid van meningsuiting, maar als ik zeg dat de paus een bedrieger is moet ik niet verwachten in een kerkbestuur een hoge post te krijgen.

  23. Liesbeth, aan uw commentaren begin ik er van uit te gaan dat jij Van Ranzig zijn pseudoniem bent? De sites trekken op niks, maar Marc leest het allemaal om zijn vinger te kunnen wijzen onder een pseudoniem… De zielige smurf…

Plaats een reactie

Delen