Gent. Foto Shutterstock.

Gent. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Mogelijke ontsnapping gevangenis Gent: omgeving afgezet

Ruben Notteboom

De omgeving rond de gevangenis van Gent is afgezet en er is een grootschalige zoekactie bezig naar een vermoedelijk ontsnapte gevangene. Tientallen agenten en speurhonden werden gemobiliseerd om de perimeter rond de Nieuwewandeling te doorzoeken. Er is ook een helikopter ingezet.

De gevangenis van Gent staat in rep en roer. Eén van de gevangenen is vermist. Het is onduidelijk of hij zich nog binnen de gevangenis bevindt en zich ergens verstopt heeft of erin geslaagd is om te ontsnappen.

Men spreekt momenteel van een “vermoedelijke ontsnapping”. De grote middelen worden ingezet om de crimineel zo snel mogelijk terug te vinden. Indien hij zich buiten de muren van de gevangenis bevindt, wil de politie hem zo snel mogelijk terugvinden. Het is onduidelijk om wie het gaat, maar er wordt van één iemand gesproken.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

Plaats een reactie

Delen