Republikeinse gouverneurs sturen migranten naar progressieve steden, die reageren woedend

Woning Obama op Martha's Vineyard via LandVest

Uncategorized

Obama onder vuur omwille van verjaardagsfeest

Pieter Van Berkel

Voormalig Amerikaans president Barack Obama (Dem.) wordt woensdag 60 jaar oud en zal een groot verjaardagsfeest organiseren. Op sociale media krijgen de plannen echter heel wat kritiek, nu de deltavariant oprukt in de Verenigde Staten en verschillende plaatsen opnieuw de coronaregels verstrengen.

Het feest zal doorgaan op zijn landgoed van 30 hectare in Martha’s Vineyard, in de Amerikaanse staat Massachusetts. Het wordt naar verluidt een groot feest, met zo’n 475-tal gasten en meer dan 200 personeelsleden. Beroemdheden als als Oprah Winfrey, Steven Spielberg en George Clooney zouden uitnodigingen hebben ontvangen.

Huidig president Joe Biden (Dem.), die onder vicepresident was onder Obama, zal niet aanwezig zijn op het feest.

Aan de gasten zal gevraagd worden om een coronatest af te nemen en zich voorafgaand te laten vaccineren. Er klinkt echter heel wat kritiek op het feest, aangezien verschillende plaatsen in de Verenigde Staten opnieuw de coronaregels verstrengen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

5 gedachten over “Obama onder vuur omwille van verjaardagsfeest”

  1. Obama, een véél grotere opportunist dan Trump ooit geweest zal zijn laat nog maar eens zijn ware gelaat zien! Er zijn véél vriendjes die hij moet onderhouden om zijn invloed te behouden!

  2. Wie kan er nu kritiek hebben op iemand die al heilig verklaard was voor hij president werd, een donkere huidskleur heeft en daarenboven ook al de Nobelprijs voor de Vrede kreeg. Zeker jaloers omdat zij niet mee mogen doen.

  3. Beste Liesbeth,zoek op het internet maar even het stulpje van de Obama’s op.Deze president was het chouchouke van de poco pers,nu nog steeds trouwens!Hij kon het goed uitleggen maar liet voor de rest de zwarten stikken.Yes we can…Trouwens veel Amerikanen beklagen het zich dat ze op Joe en Kamala hebben gestemd.

Plaats een reactie

Delen