mock up phone in woman hand showing white screen

Uncategorized

PAL NWS lanceert eigen nieuwsapp

PAL

Hebt u de nieuwe PAL NWS-applicatie al gedownload? Na de volledige vernieuwing van weekblad ’t Pallieterke en de succesrijke lancering van de online nieuwssite PAL NWS in oktober vorig jaar lanceert ’t Pallieterke een gloednieuwe applicatie. Vanaf nu zijn de artikels van PAL NWS en ’t Pallieterke nog makkelijker te lezen op uw smartphone en uw tablet. 

Eind vorig jaar onderging ’t Pallieterke, het oudste Vlaamse weekblad, een hele gedaanteverwisseling. Een nieuwe wind waaide door de redactie die overigens sterk werd uitgebreid. Ook weekblad ’t Pallieterke onderging een visuele make-over. Een volgende stap is nu het lanceren van de nieuwsapplicatie.

Op de startpagina vindt u het meest recente en belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Alle lezers met een abonnement op het weekblad, evenals de digitale PAL NWS-abonnees, krijgen er via hun login toegang tot een rijk en verruimd aanbod aan exclusieve PAL PLUS-artikels en artikels van ’t Pallieterke. 

Download HIER de app in GOOGLE PLAY STORE.
Download HIER de app in APPLE App Store.

“Wij blijven een blad voor ‘mensen met een goed hart en een slecht karakter'”

Ook opiniestukken, satire, sport- en cultuur nieuws vindt u zo makkelijk terug. Via de handige navigatiebalk kan u doorklikken naar het laatste nieuws of naar een bepaalde categorie. Onder ‘menu’ vindt u ook nog onze video’s en kan u de applicatie volledig personaliseren. 

Hoofdredacteur Wim De Smet blikt alvast tevreden terug op de eerste maanden. “’t Pallieterke is dankzij de uitgebreide redactie en de vernieuwing volledig mee met zijn tijd. We blijven natuurlijk als weekblad trouw aan het motto dat al jarenlang op onze voorpagina prijkt. Wij waren, zijn en zullen altijd een blad blijvend voor ‘mensen met een goed hart en een slecht karakter’.”

Applicatie handig zowel voor abonnees als niet-abonnees

De gloednieuwe app is al even beschikbaar in de Google Play Store en in de Apple Appstore waar ze spontaan reeds honderden keren gedownload werd. Door de officiële lancering van de app wil Uitgeverij ’t Pallieterke de steeds groeiende groep lezers een comfortabelere en aangename leeservaring bieden. 

De app is echter ook handig voor niet-abonnees. PAL NWS biedt immers dagelijks ook een grote hoeveelheid nieuwsberichten gratis aan. Wie de eigen artikels en onderzoeken wil lezen kan als abonnee via dezelfde login en paswoord die men ontving bij het abonnement inloggen. 

De app downloaden gebeurt zoals altijd via de Appstore voor iPhone gebruikers of via de Google Play Store voor eigenaars van een Android-toestel. Een digitaal abonnement hebt u al vanaf 9 euro per maand. Wie een jaarabonnement neemt en het weekblad ook wekelijks thuisbezorgd wil krijgen betaalt jaarlijks 156 euro.

Voor die prijs ontvangt de abonnee zowel de gedrukte versie en krijgt hij toegang tot àlle online artikels. Dat is een mooi aanbod want diverse andere Vlaamse media maken in hun tarieven een prijs onderscheid tussen de ‘plus-artikels’ op de website en een postabonnement.

Uniek is ook dat ’t Pallieterke volledig subsidievrij opereert. Dat is in het huidige medialandschap uitzonderlijk. Wie een abonnement op PAL NWS en ’t Pallieterke wil nemen kan dat door HIER te klikken.

Wenst u steunabonnee te worden van ’t Pallieterke – PAL NWS en op die manier nauwer betrokken te zijn en geïnformeerd te worden over onze toekomstplannen? Klik dan hier om uw gegevens in te vullen en wij nemen contact op met u.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “PAL NWS lanceert eigen nieuwsapp”

Plaats een reactie

Delen