Tucker Carlson en Viktor Orban - Afbeelding: Twitter

Tucker Carlson en Viktor Orban - Afbeelding: Twitter

Cultuuroorlog

Tucker Carlson: “Beweren dat de VS vrijer is dan Hongarije is een leugen”

Niels Geerinck

De Fox News-presentator en politiek commentator Tucker Carlson was aanwezig op het MCC Fest in Esztergom, Hongarije. Daar interviewde hij de Hongaarse premier Vikor Orban. Volgens Carlson zijn de verkiezingen in Hongarije ‘democratischer, vrijer en eerlijker dan in de VS’. Volgens hem zijn de media er ook evenwichtiger.

Carlson sprak zaterdag een menigte toe op het MCC Fest, een conservatief treffen, dat werd georganiseerd door het Mathias Corvinus Collegium. Hij haalde er sterk uit naar het politiek klimaat in de VS en Europa. Waarbij hij de steeds aanwezige censuur en fysieke bedreigingen ten aanzien mensen die afwijkende meningen verkondigen sterk veroordeelde.

Daarnaast veroordeelde hij ook sterk de verzameling van landen die Hongarije “van een preek hebben voorzien” en ook voegde hij eraan toe dat de verkiezingen daar wél vrij en eerlijk waren geweest. Volgens Carlson is de media er ook evenwichtiger en minder eenzijdig dan die in de VS. Ook zei hij dat Hongarije “een voorbeeld vormt voor andere landen inzake netheid, orde, openheid van samenleving, gebrek aan criminaliteit en grenscontroles.”

Finaal voegde hij toe dat de Hongaarse regering “goede redenen” heeft om erg trots te zijn op het werk dat zij leveren. “De Hongaarse burgers hebben alle redenen om deze regering dankbaar te zijn.”, zo klonk het.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

16 gedachten over “Tucker Carlson: “Beweren dat de VS vrijer is dan Hongarije is een leugen””

  1. LOL, Biden, Cuomo, Clinton Billy & Silly, Epstein, Pelosi, Weinstein en de hele democratische partij zijn net als onze VLD (Pinxten, De Gucht, Gabriels, Verhofstadt & co) en de complete PS-Spa uiteraard, lichtende voorbeelden van integriteit, fatsoen, betrouwbaarheid en eerlijkheid.
    Zelfs de nobele heiligverklaarde zwarte man uit het witte huis veegt zijn voeten aan de wet en houdt een feest van 500 gasten in coronatijd.
    Maar ja, DIE mensen staan aan de juiste kant van de maatschappij, de averechtse kant…

  2. Het interesseert de criticasters geen zier of Orban al dan niet corrupt zou zijn, zelfs zijn standpunten over homoseksualiteit kan hen niks schelen. Hij gaat niet mee in het linkse open grenzen beleid. Dat is de enige reden dat men hem weg wil.

  3. Ah Liesbethje, heb je bewijzen van die miljoenen doorsluizing? Als je overigens ook maar een minimum aan onpartijdig onderzoek zou doen en niet hopeloos naïef zou zijn, zou je weten dat elk politicus of wereldleider geld doorsluist.
    Er is effectief verder bijna geen criminaliteit alsook kan je iemand niet afrekenen op een rotte appel in hun partij of je zou geen enkele partij meer moeten steunen.

  4. heel de euro is rot en corrupt. Wat betreft dat feestje, dat was wel in zijn privéleven en vrijwillig. De meeste (linkse) politiekers liegen en bedriegen tijdens hun’werk'(?).

  5. heel de euro is rot en corrupt. Wat betreft dat feestje, dat was wel in zijn privéleven en vrijwillig. De meeste (linkse) politiekers liegen en bedriegen tijdens hun’werk'(?).

  6. heel de euro is rot en corrupt. Wat betreft dat feestje, dat was wel in zijn privéleven en vrijwillig. De meeste (linkse) politiekers liegen en bedriegen tijdens hun’werk'(?).

  7. heel de euro is rot en corrupt. Wat betreft dat feestje, dat was wel in zijn privéleven en vrijwillig. De meeste (linkse) politiekers liegen en bedriegen tijdens hun’werk'(?).

  8. Ik woon in Hongarije en jij bent evenals de linkse kranten aan het raaskallen en liegen waar haal je al die onzin toch vandaan.maar waar linkse bedriegers niet aan de grond komen moet men wel schelden en vals beschuldigen hypocrieten

  9. liesbeth ik woon hier wat een grote nonsens verkondig je weeral hier kan je zorgeloos overal snachts rondlopen en ook in de steden .dat kan bij jullie niet gezegt worden zeker .en van corruptie heb ik nog niets gezien en gehoord behalve bij leugenachtige linkerzijde

Plaats een reactie

Delen