Van Grieken en Rutten. Foto Bewerkt uit Photonews.

Van Grieken en Rutten. Foto Bewerkt uit Photonews.

Uncategorized

Van Grieken klaagt hypocrisie Gwendolyn Rutten aan: “Voor zelfde probleem in Anderlecht is ze stekeblind”

/

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken klaagt op Twitter de selectieve verontwaardiging van Gwendolyn Rutten aan, nadat die laatste reageerde op de vrouwonvriendelijkheid van de Taliban in Afghanistan. “Voor datzelfde probleem in Anderlecht, is ze stekeblind en doofstom.”

Een iconische foto. Het beeld waarop te zien is hoe portretten van vrouwen in de straten van de Afghaanse hoofdstad Kaboel vakkundig verwijderd worden door leden van de Taliban. Van gelijke rechten voor mannen en vrouwen is voor de islamisten van de Taliban geen sprake, en vrouwen zonder hoofddoek (zoals op de inmiddels wereldberoemde foto) zijn er al zeker uit den boze en worden dus letterlijk verwijderd.

De veelzeggende foto werd ook gedeeld door voormalig Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten. “Zo verdwijnen vrouwen. Uit het straatbeeld, uit het zicht. Verborgen en onderdrukt”, aldus Rutten op Twitter. “Wat een pijn. Wat een afgang. Wat een teleurstelling. Achteruitgang in naam van religie. Keer op keer opnieuw. Als er al een god bestaat -wat ik niet geloof- dan kan die dit toch niet willen?”

Niet veel later werd de post van Rutten gedeeld door Tom Van Grieken, die de selectieve verontwaardiging van Rutten aanklaagt. Zo zijn er ook in ons land problemen met de islam en vrouwenrechten, beargumenteert Van Grieken, maar dat probleem wordt genegeerd door Rutten. “Gwendolyn ziet een terecht probleem in Afghanistan, maar voor datzelfde probleem in Anderlecht, is ze stekeblind en doofstom”, aldus Van Grieken.

https://twitter.com/tomvangrieken/status/1426973870037389319

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




28 gedachten over “Van Grieken klaagt hypocrisie Gwendolyn Rutten aan: “Voor zelfde probleem in Anderlecht is ze stekeblind””

  1. Reclame met lingerie dames worden overplakt in Kaboel en dat stoort de liberale Gwendolyn Rutten vanuit België. Maar boerka, burkini en gescheiden zwemuren voor mannen en vrouwen in publieke zwembaden is dan weer OK. Wil de OVLD misschien haar versie van de sharia invoeren in Kaboel. Zegt het OVLD orakel uit Aarschot:”Achteruitgang in naam van religie. Keer op keer opnieuw. Als er al een god bestaat -wat ik niet geloof- dan kan die dit toch niet willen” einde citaat. Als religie onzin is, kan tante Gwendolyn dan eens uitleggen, waarom de liberalen die onzin financieren met bijdragen van de belastingbetaler?

  2. Na de massa-aanrandingen in Keulen (2016) verklaarde Gwendolyn Rutten in De Morgen: “Zelfs al ga je in bikini op straat staan, dan nog moeten ze met hun poten van je lijf blijven”. Gwendolyn kom nu toch eens voor één keer uw belofte na ! In Anderlecht worden er al PrimaDonna-affiches overplakt, ik denk dat ze jou daar ook zullen overplakken.
    Open VLD en Groen hebben dit probleem van de vrouwenonderdrukking helpen importeren. Gwendolyn, je geloofwaardigheid is volledig weg.

  3. Ik begrijp het ergens niet jaren lang hebben vrouwen strijd gevoerd om stemrecht te hebben om zelf baas te zijn over hun lichaam en dan laten onze politiekers dit allemaal toe misschien moeten velen van hen eens een tijdje in Afghanistan gaan wonen om te begrijpen hoe snel alles kan veranderen

  4. Groot gelijk Tom. De hypocrisie van het addergebroed van blauwen, groenen en roden
    kent inderdaad geen grenzen. Ze verkopen hun eigen volk voor wat moslimstemmen en om hun woke geweten te sussen. Zij verketteren wat in Afghanistan aan het gebeuren is en doen hun ogen dicht voor de desastreuse islamisering in onze contreien. Ik raad ze aan de koran, het heilig boek van alle moslims, waaronder de Taliban, eens grondig te lezen en dan zullen hun ogen misschien open gaan. Maar dat is waarschijnlijk te veel gevraagd van deze moslimcollaborateurs.

  5. iedereen weet dat de ovld een linkse moslim partij geworden is,wat een afgang en verraad aan de vele liberale zelfstandige burgers die deze partij ooit groot hebben gemaakt.De afgang is begonnen met verhofstadt,verder gezet met rondborstige gwenny en tot ter dood gebracht door lachebekje.Hoe moeten de vroegere liberale,echte lberalen,zich voelen op hun oude dag,wegkwijnend in een hoekje,beschaamd dat ze ooit de liberale vlag gedragen hebben,bij deze heb ik nog meer respect voor Vooruit dan voor de ovld,met Vooruit weet je wat je hebt met de vld niet.

  6. Bij de VLD moet ge nu eenmaal niet slim zijn, maar anti Vlaams, beziet die agressieve smoelen maar eens van Qkendinges en Somers, en en hun drang naar de islamieten die ons land overwoekeren.

  7. De linkse strekking binnen de Open-VLD heeft het blijkbaar voor ’t zeggen (Rutten, Somers…). Met Verhofstadt als premier kregen we de ‘snel Belg wet’, sindsdien is het misgegaan en gleed de partij af naar links. Als vrouw zou ik eerst eens in eigen land kijken, vooraleer ik me met andere landen zou bemoeien. In Brussel wordt je als vrouw uitgescholden als je je niet kleed zoals bepaalde bevolkingsgroepen het willen, je wordt lastig gevallen of erger nog… Maar dat is Gwendolyn nog niet opgevallen, zelfs de VRT heeft er ooit een reportage over gemaakt. Maar je hebt nu eenmaal selectieve kijkers.

Plaats een reactie

Delen