Illustratieve foto Shutterstock.

Illustratieve foto Shutterstock.

Uncategorized

18-jarige steekt 17-jarige dood aan station Hemiksem

Ruben Notteboom

Dinsdagavond rond 20.45 uur is een 17-jarige jongen doodgestoken door een 18-jarige aan het station van Hemiksem. De verdachte is aangehouden door de politie.

De exacte omstandigheden van de feiten worden nog onderzocht. Het incident vond plaats aan het station bij de Delvauxstraat. Twee jongeren, een 17-jarige en 18-jarige, kregen hevige ruzie. De 18-jarige trok plots een mes en stak de minderjarige neer. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Omstandigheden steekpartij Hemiksem nog onderzocht

Het labo en de onderzoeksrechter kwamen ter plaatse. Een wetsdokter moet nu nagaan hoeveel messteken het slachtoffer te verduren kreeg. De politie kon de verdachte kort na de feiten arresteren. Daarnaast worden getuigen ondervraagd. “De man wordt nu verhoord om te bekijken wat zijn aandeel in het incident is”, zegt woordvoerder van de politiezone Rupel Joris Van Camp aan HLN.

Volgens verschillende buurtbewoners was de verdachte een gekend figuur. Hij zou vaak mensen aanspreken om sigaretten te vragen. Als hij genegeerd werd, werd hij zeer agressief. Of ook dit de aanleiding was van de steekpartij, wordt nog onderzocht.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

5 gedachten over “18-jarige steekt 17-jarige dood aan station Hemiksem”

  1. Wanneer gaan ze in de plaats van 5X meer flitspalen in Vlaanderen dan in Wallonië ..nu eens 5 x meer controle doen bij Jongeren op verboden wapen bezit .. vooreerst bij Jongeren die cursus volgen als schapen Slachter en met 1 uithaal de slagader weten te raken

  2. volgens het HLN zijn het “jongeren”brave ,lieve ,behulpzame kinderen die geen vlieg kwaad zouden doen.Hun mes dient om een appeltje te schillen ,op een bankje in het park of bij een stationneke.Wij,de verzuurde racistische Vlaming wil hen niet storen terwijl ze hun appeltje schillen,af en toe is er een beetje bloed bij maar dat is omdat ze in hun vingertje gesneden hebben,nu,feitelijk zolang ze die appeltjes onder elkaar schillen zal er opnieuw plaats vrij komen op die bankjes voor oude verzuurde racistische Vlamingen,die o zo gevaarlijk zijn.

Plaats een reactie

Delen