De Bruul in Mechelen. Foto Shutterstock

De Bruul in Mechelen. Foto Shutterstock

Uncategorized

Afghaanse 17-jarige op klaarlichte dag neergestoken in centrum Mechelen

Simon Segers

In de Mechelse winkelstraat De Bruul werd woensdagmiddag een 17-jarige jongen neergestoken door een andere jongere. De dader werd gearresteerd en het Gentse parket zal de zaak onderzoeken.

De twee betrokkenen hadden een ruzie, waarna een vechtpartij ontstond en de dader vier keer heeft uitgehaald met een mes. Het 17-jarige slachtoffer met Afghaanse afkomst liep verwondingen op en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Zij gezondheidstoestand is onduidelijk, maar hij zou het ziekenhuis reeds hebben verlaten. De politie kwam ter plaatse nadat zij verwittigd werden door getuigen van het incident, waarna zij de dader konden inrekenen. Ondertussen heeft het parket van Gent bevestigd dat een onderzoek is geopend naar het voorval.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

6 gedachten over “Afghaanse 17-jarige op klaarlichte dag neergestoken in centrum Mechelen”

  1. Waar zaten de Vlaamse buddy’s van Somers ? Somers verklaarde in De Zondag: “Hoe meer divers de samenleving wordt, hoe belangrijker het is om onze vrijheden en fundamentele waarden te bewaken”. Eigenlijk zegt hij bijna letterlijk dat hoe meer multiculturele asielzoekers naar Vlaanderen komen, hoe meer onze vrijheden en fundamentele waarden onder druk komen te staan. Hijzelf is één van de grootste oorzaken van de ondergang van onze westerse samenleving en een Vlamingenhater.

Plaats een reactie

Delen