Bart De Wever (N-VA). Foto Photonews

Bart De Wever (N-VA). Foto Photonews

Uncategorized

Bart De Wever (N-VA): ” We kunnen het leven hernemen”

Wijnand Meeus

N-VA-voorzitter Bart De Wever vertelde vandaag op de familiedag van de partij in De Panne over de huidige coronamaatregelen. “Wij hebben 90 procent vaccinatiegraad bereikt in Vlaanderen. We kunnen het leven hernemen”, klonk het.

De Wever liet verstaan dat hij liefst zo snel mogelijk het einde van de meeste coronamaatregelen wil. “Wat mij betreft kunnen mondmaskers in winkels weg, zeker ook in open lucht – wat voor zin heeft dat?” Toch wil hij niet gezegd hebben dat alle coronamaatregelen morgen op de schop kunnen: “In de sector van het nachtleven bijvoorbeeld is men vragende partij om te werken met een covid safe ticket. Dat kan voor mij, maar het hoofddoel moet zijn: we gaan opnieuw werken, we gaan opnieuw mekaar ontmoeten.”

“Wij hebben 90 procent vaccinatiegraad bereikt in Vlaanderen. We kunnen het leven hernemen”, ging hij verder. “We kunnen mekaar weer zien, zonder mondmasker. Ik ben zo gelukkig als een kind. Vlaanderen was op het appel, andere regio’s spijtig genoeg niet of nog niet, maar dat mag ons niet belemmeren om het leven ten volle hernemen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

3 gedachten over “Bart De Wever (N-VA): ” We kunnen het leven hernemen””

  1. Dat N-VA de coronapas (opstapje naar een social credit systeem) ondersteunt is voor mij onbegrijpelijk. Zij moeten zich toch ook realiseren dat de “weg naar de vrijheid” meer en meer zal beperkt worden, of zijn ze akkoord dat vrijheid van protest moet ondergeschikt moet gemaakt aan de griep.

  2. De wever in de @De7deDag beweert dat Vlaanderen vaccinatiegraad heeft van 90%, niemand van de journalisten reageert. Luidens mijn bron bron telt Vlaanderen 79% (12/09) en Antwerpen zelf, 64%. Wie trekt het na?

Plaats een reactie

Delen