De Amerikaanse President Joe Biden. Foto Shutterstock

De Amerikaanse President Joe Biden. Foto Shutterstock

Uncategorized

Biden eist dat alle overheidspersoneel gevaccineerd is

Simon Segers

De Amerikaanse president Joe Biden zal eisen dat alle federale ambtenaren en ander overheidspersoneel gevaccineerd zijn tegen COVID-19, dat meldt een bron aan Reuters.

Biden zou vandaag nog een decreet tekenen dat stelt dat alle federale ambtenaren gevaccineerd moeten zijn. Dit zou ook gelden voor andere werknemers, bijvoorbeeld personeel van bedrijven die werken voor de Amerikaanse overheid. Ongeveer 53 procent van de Amerikanen volledig ingeënt. De VS kampen momenteel met de ergste coronacijfers sinds januari, mede dankzij de besmettelijke deltavariant.

Vaccinatiestrategie

Volgens Jen Psaki, de woordvoerder van het Witte huis, zal de president snel een toespraak houden over de komende vaccinatiestrategie. Hij zal het onder andere hebben over plannen om meer mensen te overtuigen om zich te laten inenten, maar ook over de bescherming van wie wel al gevaccineerd is. “We weten dat een verhoging van de vaccinatiegraad de verspreiding van het virus zal stoppen om de pandemie onder controle te krijgen. Zo kunnen mensen opnieuw een normaal leven leiden”, aldus Psaki.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

6 gedachten over “Biden eist dat alle overheidspersoneel gevaccineerd is”

  1. Bij de volgende tussentijdse verkiezingen in 2022 zitten de Republikeinen op rozen.De Amerikanen hebben een hekel aan een bemoeizieke federale overheid en laat dit net nu één van de grote verschillen tussen Republikeinen en Democraten zijn.Trouwens het gaat hem in Amerika niet langer om Covid maar om het beleid van Biden in zijn geheel.Stijgende inflatie,de ongecontroleerde migratiestroom aan de Zuidlijke grens,torenhoge energieprijzen(zoals bij ons),BLM,het woke gedoe en de verkettering van de blanke Amerikaan,de enorme toename van de criminaliteit vanwege een malaise bij de politie(defund) spelen ook een grote rol.In alle grote steden gaven honderden agenten hun ontslag.Het ongenoegen binnen het leger vanwege de desastreuze aanpak en terugtocht uit Afghanistan met 13 gesneuvelde militairen tot gevolg(68 gepensioneerde generaals en admiraals schreven hierover een brief) is groot.De populariteit van Biden is minder dan 42% en hij wordt nu reeds de zwakste president na Carter genoemd.Kamala doet niet beter.Veel kiezers die voor Biden kozen zien dat het de verkeerde kant opgaat.De VS,die volgens Biden terug zijn,hebben bij veel bondgenoten en niet in het minst in de Chinese Zuid Zee veel van hun pluimen verloren.In onze links liberale media lezen we hier niets over en Björn en Greet zwijgen in alle talen!

  2. Je kunt alleen maar medelijden hebben met president Biden, een arme drommel die de spreekbuis en marionet is van onder meer de Big Pharma, het W.E.F., de ‘Big Reset’, de W.H.O., Black Lives Matter en andere Woke bewegingen, enz. De arme man heeft er op z’n oude dag een dag én nachttaak aan. Dan wil nog wel eens wat verkeerd lopen, zoals zich realiseren dat vaccinaties niets uithalen. Met vaccinaties krijgt men het virus niet klein, alleen op natuurlijke wijze ontstane groeps (kruis) immuniteit en auto-immuniteit bieden weerstand aan het virus. Maar Biden dient de bevelen en opdrachten van de boven hem gestelde elite op te volgen.

  3. De 25 procent van de Amerikanen die in aanmerking komen maar zich niet laten vaccineren, “kunnen veel schade toebrengen, en dat doen ze ook”. “De ongevaccineerden overspoelen onze ziekenhuizen en laten geen plaats over voor iemand met een hartaanval of kanker.” Conclusie: President Biden heeft gelijk.

Plaats een reactie

Delen