167.000 Vlamingen hebben recht op terugvordering boete autokeuring

Autokeuring. Photonews

Uncategorized

Coronascepticus provoceert Marc Van Ranst op straat: “Waarom bent u zo’n pathologische leugenaar?”

Anton Schelfaut

In een filmpje dat rondgaat op Twitter is te zien hoe viroloog Marc Van Ranst op straat in Mechelen wordt aangeklampt door een coronascepticus. “Waarom bent u zo’n pathologische leugenaar? Hoeveel verdient u? Hoeveel heeft u hieraan verdiend?”, vraagt de man aan Van Ranst.

“Mensen spreken me op straat continu aan”, verklaart Van Ranst in een reactie aan Gazet van Antwerpen. “Maar dit soort voorvallen, zoals je ziet in de video in Mechelen, zijn eerder een uitzondering. De meeste reacties zijn zeer ondersteunend. Mensen steken hun duim op, complimenteren me of roepen ‘goed gedaan’.”

De beelden dateren van afgelopen donderdag en werden intussen al meer dan 97.000 keer bekeken. “Waarom bent u zo’n pathologische leugenaar?”, roept de videomaker naar de voorbijwandelende viroloog. “Waarom vraag je dat?”, reageert Van Ranst, die rustig op de man afstapt en de camera inkijkt. “Waarom zaten wij in een lockdown?”, wil de man weten. “Omdat dat nodig was voor de gezondheid”, drukt Van Ranst hem op het hart. “Dat was niet nodig dat weten we allemaal”, repliceert de videomaker.

Van Ranst wil vervolgens wegstappen, waarop de jongen hem nogmaals roept. “Hoeveel heeft u hieraan verdiend?” “Nul euro”, repliceert de viroloog. “U komt overal op het nieuws en u krijgt nul euro”, antwoordt de videomaker vol ongeloof. “We hebben uw video gezien. U krijgt hier geld voor.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

14 gedachten over “Coronascepticus provoceert Marc Van Ranst op straat: “Waarom bent u zo’n pathologische leugenaar?””

  1. Of Prof.Dr.Van Ranst een leugenaar is weet ik niet. Maar ik heb wel vastgesteld dat, toen hij iedereen aanraadde thus te blijven, hij zich lustig van de ene TV studio naar de andere liet rijden.

  2. Het is ook een leugenaar die lul van een van Ranst, zoals in het begin, mondmaskers helpen niet (omdat ze verbrand waren om plaats te maken voor asielzoekers) , de verspreiding van corona ligt aan rechts, onnozelaar, je moet maar durven, verhuis naar Rusland, daar hoor je thuis.

  3. Alweer een platform voor egotripper Van Ranst die daardoor alweer media-aandacht verwerft voor zijn sharia op volksgezondheid.
    Dergelijke virologen zijn voorbeeldige docenten voor terreurgroepen.
    Wanneer verlegt zich de focus naar interessantere wetenschappers zoals Sam Brokken, Mattias Desmet, Maurice de Hond, Paul De Hert, Theo Schetters of Lieven Annemans?
    Eerherstel voor Sam Brokken!

  4. Leugenaar is te vleiend. Het is een door onze heersers aangestelde volksmanipulator die zijn opdracht tot nu toe goed vervuld heeft. Als beloning krijgt hij binnenkort wel een jobke waarin hij zijn machtsgeilheid helemaal mag botvieren. En een datsja.

  5. Dat iemand een IQ van 130 torst komt in de beste families eerst voor, leer er dus mee leven zoals een invalide met een houten been. Persoonlijk houdt ik mij aan 120 op de autostrade.

  6. Ja inderdaad wanneer komt dat eerherstel, ik erger mij daar ook zo aan, Vandamme heeft zelf toegegeven dat hij het mis had en dat Mr Brokken, de waarheid sprak.
    Bende bedriegers en leugenaars, ze zouden zich moetten schamen.

Plaats een reactie

Delen