Afbeelding illustratief. Foto Shutterstock

Afbeelding illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Derde prik “zeer waarschijnlijk” voor alle Italianen in 2022

Ruben Notteboom

In 2022 zal Italië “zeer waarschijnlijk” een derde prik invoeren voor alle Italianen. Of die prik ook verplicht zal zijn, is nog niet duidelijk. Ook daarna zouden extra boostervaccins mogelijk zijn. Dat zegt Walter Ricciardi, de adviseur van het ministerie van Volksgezondheid, aan Il Messaggero volgens Reuters.

AIFA, het Italiaanse geneesmiddelenagentschap, keurde eerder deze maand de zogenaamde boostervaccins goed voor mensen die minder beschermd zijn na de tweede dosis. Dit ging dan voornamelijk over mensen met een verzwakt immuunsysteem, bejaarden ouder dan 80, bewoners van zorgcentra en zorgmedewerkers die vaak in contact komen met kwetsbare patiënten.

Derde prik voor elke Italiaan?

Nu wordt echter ook al gesproken over een algemeen boostervaccinbeleid. Dat zou betekenen dat elke Italiaan een derde prik nodig heeft. In Israël is een derde prik al verplicht. Wie geen derde prik wil, telt zelfs niet meer als volledig gevaccineerd.

Ricciardi zegt dat men “nog even moet wachten om te beslissen over de algemene bevolking”. “Het is mogelijk dat in het komende jaar een boosterdosis verplicht zou moeten worden voor iedereen,” klinkt het.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

5 gedachten over “Derde prik “zeer waarschijnlijk” voor alle Italianen in 2022”

  1. Vanaf dag 1 werden geneesmiddelen geblokkeerd. Alles moest opgelost worden met niet-bestaande vaccins. Bij het begin van de campagne was het streefdoel 70% van de bevolking. Nu willen de media en een aantal politici 100%, en willen ze de niet-gevacineerden uitsluiten uit de samenleving. Iemand een antwoord?

  2. Het is de bedoeling van de Big Pharma, waarvoor politici, virologen en msm zich als makke lammetjes als marionet te laten gebruiken, om ongeveer om de 6 maanden een prik uit te delen. Aan iedereen! Anders is uw pas niet meer geldig. De Big Pharma verdient er aan, maar de bedoeling is om de digitale pas te gebruiken als een deugpaspoort met deug punten in het kader van de Big Reset. Als we het nu zo ver laten komen is het te laat!

Plaats een reactie

Delen