Elio Di Rupo (Photonews)

Elio Di Rupo (Photonews)

Uncategorized

Di Rupo haalt uit naar PVDA: “Stelletje leugenaars, manipulators en communisten”

Pieter Van Berkel

Waals minister-president Elio Di Rupo (PS) heeft op BelRTL hard uitgehaald naar de PVDA-PTB en hun optreden na overstromingsramp in Wallonië.

Na de overstromingsramp in Wallonië pakte de PVDA-PTB op sociale media uit met tal van beelden waarop te zien was hoe ze de slachtoffers van de watersnood hielpen. Ook beschuldigt de linkse partij de Waalse regering ervan een geheime overeenkomst met verzekeringsmaatschappijen te hebben gesloten. Het Waalse Gewest zou volgens hen meer geld hebben kunnen eisen.

Di Rupo: “Stelletje leugenaars, manipulators en communisten”

Die beschuldigingen schoten in het verkeerde keelgat van Di Rupo. “De PTB is een stelletje leugenaars, manipulators en communisten”, zei Di Rupo. “Ze gingen de slachtoffers van de ramp helpen om daarna hun propaganda te maken. Ze hebben hun foto’s en video’s op Facebook gezet, tot zover alles goed. Maar ze betaalden om hun eigen propaganda te doen. Maar of het nu het Rode Kruis is, of de vrijwilligers die met oprechtheid zijn gegaan, zij hebben niet betaald om hun film te sponsoren.”

“De PTB schept op met woorden maar doet niets. Geen positieve actie naar de slachtoffers. Het zijn leugenaars, manipulators, communisten. In werkelijkheid denken zij dat de revolutie via de straat tot stand moet komen”, zei het PS-kopstuk.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

14 gedachten over “Di Rupo haalt uit naar PVDA: “Stelletje leugenaars, manipulators en communisten””

  1. Alsof Di Rupo eerlijk is?
    Zoals alle salonsocialisten zijn zakken vullen uit de staatskas, leven als een parasiet op de rug van de belastingbetaler. Liegen en bedriegen. Een echte socialidstische aasgier.
    Te lui en te dom om een echte job uit te voeren. Daarom ging hij in de politiek.

  2. De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet…
    Di Rupo is de coalitie (2024) met de N-VA al aan het voorbereiden. Als PS de PVDA uitsluit zal De Wever met de glimlach het VB uitsluiten. Zo werkt een democratie in België !

  3. PS zal nooit niet met PVDA samenwerken want ze verliezen nu al massa’s kiezers aan hen. Remember CDnV en kleine NVA, rollen zijn nu zwaar omgedraaid! Dus als NVA zoals jou zou reageren liegen ze want ze weten beter!

  4. Wat hebben Stalin en de PVDA met elkaar te maken. Probeert u misschien de geschiedenis te herschrijven? De stripfiguur Lambik wordt niet toevallig omschreven als zijnde vaak zwak, onnozel, en traag van begrip,

Plaats een reactie

Delen