Matthias Diependaele (Photonews)

Matthias Diependaele (Photonews)

Uncategorized

Geen coronamaatregelen meer op Vlaamse woningmarkt

Wijnand Meeus

De kleurcode voor de woningmarkt gaat van geel naar groen. Dat betekent dat alles weer kan voorlopen zoals voor de coronacrisis. Zo zullen er opnieuw kijkdagen kunnen worden georganiseerd en zullen werfvergaderingen ook opnieuw binnen mogen plaatsvinden.

“De epidemiologische situatie in Vlaanderen is goed”, klinkt het bij Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA). Alle cijfers evolueren gunstig en de Vlaamse vaccinatiegraad zit bij de top van Europa. Daarom kunnen we vanaf vandaag versoepelingen op de Vlaamse woonmarkt aankondigen.” Hij nuanceert daar bij dat het nodig is om ‘gezond verstand in contacten’ aan te houden. Daarnaast blijft het belangrijk om een ‘regelmatige handhygiëne’ toe te passen.

Voor de rest vallen alle beperkingen weg. Zo mag een lift weer opnieuw door verschillende bubbels tegelijkertijd gebruikt worden. Tot nog toe mocht de lift enkel op hetzelfde moment gebruikt worden door personen van hetzelfde gezin. Ook kijkdagen worden opnieuw mogelijk en werfvergaderingen zullen ook opnieuw binnen in plaats van buiten mogen plaatsvinden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

1 gedachte over “Geen coronamaatregelen meer op Vlaamse woningmarkt”

Plaats een reactie

Delen