(Twitter & Shutterstock)

(Twitter & Shutterstock)

Uncategorized

Karim K. sloeg politie in Molenbeek in elkaar “uit liefdesverdriet”

Pieter Van Berkel

Karim K., de 40-jarige man die maandag in Molenbeek drie politieagenten het ziekenhuis insloeg, rechtvaardigt zijn wangedrag door te zeggen dat hij uit “liefdesverdriet” handelde. Dat schrijft La Capitale.

Karim K. moet woensdag voor de onderzoeksrechter verschijnen. Hij riskeert een gevangenisstraf voor onder meer vrijwillige slagen en verwondingen aan agenten. De veertiger werd maandag tegengehouden door de verkeerspolitie van Brussel West en ging de agenten te lijf met een krik. Drie agenten geraakten zwaargewond. Nog eens twee agenten geraakten lichtgewond. Ale vijf zijn tijdelijk arbeidsongeschikt.

De betrokkene is gekend bij de autoriteiten, beoefende Mixed Martial Arts (MMA) en werkt momenteel als vrachtwagenchauffeur. Hij woont al jaren met zijn moeder in Molenbeek. Zelf rechtvaardigt hij zijn optreden door te zeggen dat hij uit “liefdesverdriet” handelde.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

35 gedachten over “Karim K. sloeg politie in Molenbeek in elkaar “uit liefdesverdriet””

  1. Ja dit moet uitgepraat worden! Waar zit links om te stellen dat hij er niets aan kon doen? Wie weet hoevaak heeft hij die arme vrouw bijeen geslagen, het lijkt mij in ieder geval een heel gezellige vriendelijke man…

  2. Dit is een Fait Divers in Brussel, iedereen met liefdesverdriet heeft toch het recht om agenten in elkaar te meppen? Ze krijgen in Brussel niet voor niks een gevarenpremie…
    Eens benieuwd naar de uitspraak van de linkse rechter voor de zoveelste slag in het gezicht van de politie!
    En trek het u niet aan, er komen er all1 maar bij hoor zodat ze voor PS/Open Bld kunnen stemmen in Brussel en omstreken.

  3. Hassan beschuldigt dus dokters van frauderen en politieagenten om te doen alsof ze gewond zijn. Meneer Hassan gaat er dus ook vanuit dat het een papieren krik of zo moet zijn geweest. Ik denk dat de arme man iets tegen de politie heeft!

  4. Belachelijke reactie ….

    De vrouw licht te schudden en beven … Maar stel u voor dat ze die karim teaserden of zelf in mekaar sloegen ? Dan is het plots de belgen/vlamingen die racist zijn en het doen voor het plezier ….

    Bedankt voor uw ridiculueze antwoord

  5. Met een krik een politieman het hoofd inslaan en enkele andere politiemensen werk onbekwaam slaan noemen linkse ratten “beetje tegenstribbelen”. Het groene vergif is de weg kwijt. Shame on you.

  6. Een Belgisch paspoort of hier geboren zijn betekend nog altijd niet dat je je originele roots automatisch kwijt bent. Steeds weer moeten we vaststellen dat de “nieuwe belgen” geweld, crapuleus gedrag, haat tegen het land dat hun heeft opgevangen, geen respect voor regels en wetgeving,… hun handelsmerk is. Ga amok maken in de landen van herkomst, hopelijk wordt daar de Shaira toegepast, en je zal dan wel een toontje lager zingen.

Plaats een reactie

Delen