Cartoons

Meryame Kitir schenkt twee miljoen aan Afghanistan

Erwin Vanmol

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over “Meryame Kitir schenkt twee miljoen aan Afghanistan”

  1. Dat noemt men “goed bestuur” of “duurzaam” ondernemen. Een vliegtuig vol met Afghanen naar hier laten komen en het vliegtuig vol met geld later terugvliegen naar Afghanistan. Kwestie van nooit leeg te vliegen want dat is economisch en ecologisch niet verantwoord. Deel maar verder uit Kitir aan Afghanen, Palestijnen, enz. enz. Ondertussen is er hier geen budget voor de opvang van minder validen en mensen die onder begeleiding zouden moeten wonen. Zielige Vivaldi-regering die onze eigen mensen in de kou laat staan. Hopelijk volgt de afrekening in 2024.

  2. wat wil je,als je een vakbondsactiviste van vreemde afkomst minister maakt zou je de gevolgen moeten kennen,maat connardje was en is nog te groen om de politiek te begrijpen,dat manneken wordt door de ps gecoachd,het woont ook al samen met hen,op hetezlfde adres.

  3. En schenkt zij dat of geeft ze het Vlaams belastinggeld uit ?Zou je dan niet eerst eigen mensen in eigen land verder helpen bv die 2 miljoen beter besteden aan Wallonië?want je spuugt nu in de overstromingsslachtoffers hun gezicht en al meerdere keren gebeurt.

Plaats een reactie

Delen