Antwerpen: actievoerders die verkeer blokkeerden aangehouden | PAL X

Het vijftal werd bestuurlijk aangehouden. Bron: Twitter politie Antwerpen

Uncategorized

Moureaux over aanval politie Molenbeek: “Geen enkele aanleiding voor geweld”

Simon Segers

Catherine Moureaux (PS), de burgemeester van de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek, heeft gereageerd op de aanval op politieagenten waarbij drie agenten gewond geraakten.

“Dit was een verschrikkelijke en brutale gewelddaad, tijdens een routinecontrole”, zei burgemeester Moureaux. “Ik ben zeer verontwaardigd. Ik hoop dat de gerechtelijke overheden dit zeer ernstig nemen want dit soort agressie tegen politiemensen mag niet ongestraft blijven. Die mensen deden hun job op een zeer professionele wijze en er was geen enkele aanleiding voor deze zinloze uitbarsting van geweld. Dit ging om een doodsimpele verkeersovertreding. Ik hoop dat de betrokken agenten geen gevolgen op langere termijn ondervinden.”

Bij het incident maandagvoormiddag werd een man gewelddadig tijdens een verkeerscontrole door de politie. Hij zou de agenten te lijf zijn gegaan met een krik, waarbij drie van hen gewond raakten. Niemand verkeert in levensgevaar. Het Brusselse parket bevestigt dat er zich een incident heeft voorgedaan maar kan nog geen verdere commentaar kwijt over de feiten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

15 gedachten over “Moureaux over aanval politie Molenbeek: “Geen enkele aanleiding voor geweld””

  1. Volgens een zekere A, is de dader een oude witte heteroman, zoals we kunnen zien op de video, gaat de burgemeester van Molenbeek eindelijk de criminaliteit in haar gemeente eens aanpakken ?

  2. Brusselse Parket kan nog geen commentaar kwijt over de feiten daar zij mogelijks met name de blonde Zweden nog niet op het spoor zijn . Een eventuele suggestie is om de hulp in te roepen van buitenlandse veiligheidsdiensten.

  3. De peilingen voor de PS waren slecht. In plaats van het weer eens – onder de politiek correcte mat te vegen, vraagt Moureaux deze keer aan het gerecht dit “au serieux” te nemen, nadat ze eerder al een hoop andere incidenten heeft laten “verdwijnen”. Niet alles mag in de MSM komen van vivaldi…vooral als het uit Brussel komt moet het “onder de journalistieke radar” blijven.

  4. Nog maar een paar dagen geleden kwam een of andere allochtone linkse prof lukken dat je Molenbeek moest zien als één “groot multicultureel experiment”. Mooi experiment als je het mij vraagt! Goe bezig daar in het Bruxelles waar alleen Frans moet gekend zijn door de openbare diensten en waar Vlamingen helemaal niet thuis zijn!

Plaats een reactie

Delen