Illustratieve foto Shutterstock.

Illustratieve foto Shutterstock.

Uncategorized

NMBS moet trein bij Sint-Niklaas ontruimen door vechtpartij minderjarigen

Ruben Notteboom

De trein tussen Dendermonde en Antwerpen moest aan het station van Nieuwkerken, dichtbij Sint-Niklaas, ontruimd worden door een zware vechtpartij. Eén van de betrokken jongeren moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De feiten speelden zich gisteren af aan het station van Nieuwkerken bij Sint-Niklaas. Twee minderjarigen kregen het met elkaar aan de stok. De ruzie liep al snel uit de hand waardoor de treinbegeleider de trein liet stoppen.

Eén iemand sloeg op de vlucht, de andere werd overgebracht naar het ziekenhuis

Eén van de jongeren werd naar het ziekenhuis gebracht, de andere vluchtte weg. Twintig minuten later kon de trein wel weer verder rijden, maar de trein reed niet meer tot in Antwerpen. De passagiers moesten afstappen in Berchem. Ook twee andere treinen werden afgeschaft.

De politie en spoorwegpolitie opent een onderzoek naar de exacte omstandigheden van de feiten. De aanleiding van de vechtpartij is momenteel nog niet gekend. Daarnaast rijst de vraag hoeveel schade de NMBS en de reizigers hebben opgelopen door de vertraging en afgeschafte treinen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

10 gedachten over “NMBS moet trein bij Sint-Niklaas ontruimen door vechtpartij minderjarigen”

  1. “Daarnaast rijst de vraag hoeveel schade de NMBS en de reizigers hebben opgelopen door de vertraging en afgeschafte treinen” Dat wordt net als bij de tram, netjes gefactureerd : 8,8 euro per tram/km.

  2. Het blijkt heel erg gesteld te zijn met de opvoeding van die “ jongeren”. Hoog tijd om een heropvoedingskamp in leven te roepen, maar vooral te stoppen met het pamperen, want het gaat van kwaad naar erger.

    Ouders moeten dringend beseffen dat zij het zijn die verantwoordelijk zijn voor hun kinderen!

  3. Die blanke blonde christelijke mannen zeker weeral? Altijd dezelfde waar er problemen mee zijn, maar zit nu eenmaal in hun bloed. Maak het gratis, deze vikingen zullen nog véél meer gebruik maken van openbaar vervoer!!!

Plaats een reactie

Delen