Meer dan 80 Joodse graven beschadigd in Charleroi: misschien waren het koperdieven

Meer dan 80 Joodse graven beschadigd in Charleroi: misschien waren het koperdieven. Belga

Cultuuroorlog

Rector UGent: “Afbouwen mondmaskerplicht komt te vroeg volgens experts”

Simon Segers

Rik Van de Walle, de rector van de Universiteit Gent, gaf op Twitter zijn mening over de afschaffing van de mondmaskerplicht die vanaf 1 oktober ingaat. De rector liet alvast weten dat hij nog steeds een mondmasker zal dragen. “Uw gezondheid doet ertoe voor mij”, aldus Van de Walle.

“Het kost mij geen enkele moeite om tijdens het winkelen een mondmasker te dragen. Experts-wetenschappers zeggen dat het afbouwen van de mondmaskerplicht te vroeg komt. En uw gezondheid doet ertoe voor mij. Dus draag ik na 30/09 nog een mondmasker tijdens het winkelen. #nobrainer, schreef de rector van de Universiteit Gent op Twitter.

De bekende advocaat Fernand Keuleneer reageerde op Van de Walles tweet dat het niet verboden is om een mondmasker te dragen. Keuleneer ziet het probleem niet, daar iedereen de kans heeft gekregen om zich te laten inenten en hiermee het risico om ernstig ziek te worden serieus wordt ingeperkt.

“Zeg meneer de onderpastoor, er is geen verbod op het dragen v mondmaskers zulle.En wat is juist het probleem als u een niet-gevaccineerde besmet, d.i. iemand uit de klasse van Untermenschen die anderen “vrijwillig” ziekmaken? Of klopt het vaccinatieverhaal niet? #rammelendelogica, schreef Keuleneer. Van de Walle antwoordde dat “onzin” de advocaat een block zou opleveren.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

8 gedachten over “Rector UGent: “Afbouwen mondmaskerplicht komt te vroeg volgens experts””

  1. als je nu nog niet weet dat die mondkappen niet werken, alleen de fabrikanten
    varen er wel bij, luister eens op bitchute naar dr. vernon coleman wat die dingen
    met je gezondheid doen !

Plaats een reactie

Delen