Afbeelding: Shutterstock

Afbeelding: Shutterstock

Uncategorized

Italië: twee Pakistanen aangehouden na verkrachting van 13-jarige jongen

Niels Geerinck

De Italiaanse politie heeft twee Pakistaanse asielzoekers gearresteerd nadat ze een 13-jarige jongen zouden hebben verkracht in het park. De feiten deden zich voor in het Noord-Italiaanse Aosta. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis opgenomen maar mocht dat eerder deze week verlaten.

De ordediensten in Aosta werden door een voorbijganger op de hoogte gebracht. De vrouw zou in het park vreemde handelingen hebben vastgesteld, waarop ze meteen de politie verwittigde. Toen die ter plaatse kwamen, troffen ze de 13-jarige jongen in shock aan.

Eerder die dag was het slachtoffer gezien met twee Pakistaanse asielzoekers. De 25-jarige Ali Raza en de 23-jarige Usama Mazhar namen het slachtoffer mee naar het park en dronken daar alcohol. Niet veel later gingen ze over tot verkrachting van de jongen. De politie kon de mannen opsporen en zodoende werden ze gearresteerd.

Door de ernst van het misbruik moest het slachtoffer enkele dagen in het ziekenhuis verblijven, intussen is hij terug thuis. Italië kent sinds enkele jaren een toenemende problematiek van aan migratie gerelateerde seksuele incidenten en verkrachtingen. Zowel Italiaanse burgers als toeristen zijn hierbij het slachtoffer.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

6 gedachten over “Italië: twee Pakistanen aangehouden na verkrachting van 13-jarige jongen”

Plaats een reactie

Delen