Theo Francken (N-VA) tijdens het debat over de regeringsverklaring

Uncategorized

Kamerzitting al meer dan uur geschorst wegens technische problemen: “En we gingen net aan Asiel en Migratie beginnen”

Wannes Neukermans

De zitting in de Kamer der Volksvertegenwoordigers is al meer dan een uur gestaakt omwille van technische problemen. Dat melden verschillende politici op Twitter. Naar verluidt zou het debat rond het beladen thema Asiel en Migratie net starten.

Het officiële account van het Federaal Parlement reageerde ook al: “Er zijn technische problemen met de streaming. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. In afwachting wordt de plenaire vergadering geschorst.” Het is vooral frappant dat de staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel nog maar net aan het woord was geweest toen de technische storing zich voordeed. Na een debat dat al meer dan 24 uur duurt kregen de Kamerleden nu dus reeds meer dan een uur (verplichte) pauze.

Omstreeks 15u15 herstartte de zitting met het thema Asiel en Migratie. Dat meldt Theo Francken op Twitter.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

2 gedachten over “Kamerzitting al meer dan uur geschorst wegens technische problemen: “En we gingen net aan Asiel en Migratie beginnen””

Plaats een reactie

Delen